Oldal frissítése

Audio-Technica ATH-ANC70 fekete

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Audio-Technica ATH-ANC70 fekete

Az Audio-Technica minőségi fülhallgató aktív QuietPoint zajszűrő mikrofonnal és praktikus vezérlőgombokkal van felszerelve. Az ATH-ANC70 a legjobb megoldás az utazóknak és mindenki másnak, akik zajos környezetben szeretnének zenét hallgatni. Tökéletes mestermunka minőségű anyagok felhasználásával, amelyhez kiváló teljesítményű hangszórókat párosítottak, hogy lélegzetelállító teljesítményt nyújtsanak a széles frekvenciatartományban. Az ANC70 fejhallgató egyszerűen minden korábbi tapasztalatát felülmúlja majd a zenehallgatásban.

Több, mint gondolná

  • Aktív QuietPoint zajszűrő
  • Teljesítmény átalakítók, amelyek átmérője 40 mm
  • Érzékeny mikrofon és hívás vezérlés / lejátszási lista
  • Kényelmes memória habbal készült  fülpárna 
  • Zenehallgatás akkumulátorok nélkül
  • Könnyű, összehajtható kivitel
  • Akkumulátor állapotjelző
  • A leválasztható kábel (3,5 mm jack)

Anélkül, zavaró zaj

A technológia QuietPoint Ez kiküszöböli akár 90% környezeti zaj, miközben kiváló hangzás. Az aktív használja ezt a technológiát az erő használatához szükséges egy AAA akkumulátor tart, akár 40 óra működés.
Ha elfogy az energia, akkor tájékoztatni kell az akkumulátor élettartamát jelző, és akkor továbbra is használja a fejhallgatót nélkül QuietPoint rendszer.

Mikrofonnal és illesztőprogramokkal ellátott rendszer

A fejhallgató mikrofonja rendkívül precíz érzékeléssel rendelkezik, és közvetlenül a fejhallgatón vezérlőgombok találhatóak, alkalmasak a hanghívás vezérléshez, hangerőszabályozáshoz, lejátszólista vezérléshez. Kompatibilis tablettel, okostelefonnal és Apple készülékekkel is. 
A csomagban egy utazó adapter és egy praktikus hordtáska is található, amely utazáskor kiválóan alkalmas a fejhallgató tárolására. 

Műszaki adatok:
Kábel:
1,2 m-es, levehető
Csatlakozó:
3,5 mm-es jack dugó, aranyozott
Tartozékok:
Airline adapter
AAA elem
 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADT012t
Termékszám:  4961310122720
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10