Oldal frissítése

Audio-Technica AT-OC9 / III

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Audio-Technica AT-OC9 / III

Ha a legjobb hordozható gramofont keresed, akkor biztos lehetsz benne, hogy megtaláltad. Az Audio-Technica AT-OC9 / III-rendszer két külön tekerccsel és a klasszikus fél inches vállal működik. Ezzel egyedülálló jelfeldolgozó minőséget kapsz - a bakelitlemezek rajongóinak és az audio-ínyencek örömére.
Ez a modell kivételes zenei élményt nyújt, amely két független mozgatható tekercs integrálásával érhető el. A Dual Moving Coil PCOCC technológia megakadályozza a jelátvitel torzítását. A mágnesek szamárium-kobalt ötvözetből készülnek. Ezek a részek garantálják a csatornák hibátlan szétválasztását és a hatalmas szélességű hang frekvencia tartományt (15 Hz - 50 kHz).
Az elkészült hang, a természetes hatással, az egyedi csatornák elválasztásával és a pontos olvasással lesz jellemezhető. A Line Contact tű hegye gyémántból készült. Ez garantálja a választ és az érzékenységet a magas frekvenciákon, az olvasási pontosságot és az extrém élettartamot. A tű fel van szerelve egy erős fenyőfa nyéllel. A fél inches vállrátéttel garantálja a sokoldalúságot.

Kód:  ADT051e
Termékszám:  4961310106843
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05