Oldal frissítése

Audio-Technica AT-33EV

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Audio-Technica AT-33EV

Ha valóban kiváló gramofont keres, most megtalálta. Az Audio-Technica AT-33EV-ban található egy pár mozgatható tekercs és klasszikus fél-hüvelykes illesztésű. Ezzel a hordozható darabbal biztosan nem lőhet mellé - a bakelitlemezek szerelmesei és az audio-ínyencek világszerte erre a márkára esküsznek.
Ebben a patronban a mozgás elektromágneses indukcióval elektromos oscillációvá alakul át, amelyet a kettős mozgó tekercs Dual Moving Coin tekercsének integrálásával ér el. Ezt a megoldást azonban tovább fokozza a szilárd duralumin-alumínium-oxid rezgés és érzékeny tekercsek alkalmazása, amelyek a modern PCOCC rézből készültek. Ez az anyag csak kis számú keresztirányú kristályt tartalmaz, amely egyébként megakadályozná a jelátvezetést.
A megfelelő lejátszás után a hangzás kiemelkedő lesz a természetes hangvetítésnek, a különböző csatornák tökéletes szétválasztásának és a széles frekvenciatartománynak köszönhetően, ami 15 Hz - 50 kHz. Az adó-vevő egy ellipszis alakú gyémántheggyel van ellátva, amely nagy érzékenységet, olvashatóságot biztosít minden frekvencián és rendkívüli tartósságot (a zafírfogathoz képest). A  sokoldalúságot a fél hüvelykes betét garantálja.

Kód:  ADT051b
Termékszám:  4961310103972
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15