Oldal frissítése

Audio Pro ADDON Sub Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Audio Pro ADDON Sub Black

Ez az ADDON aktív mélynyomó olyan basszusokat szolgáltat majd, hogy minden gamer és zene- vagy filmkedvelő szíve nagyot dobban tőle. A kompakt kivitelezés és a teljesen sima falakból álló design teljes mértékben elegáns benyomást kelt, ráadásul még kétféle színváltozatból is lehet választani. Ennek köszönhetően mindenhol tökéletesen mutat, még a minimalista belső terekben is, ahol mégjobban kihangsúlyozódnak a letisztult vonalai mindenféle felesleges vonások nélkül.

Legfontosabb jellemzők

  • Erős basszusok egy kis, stílusos kivitelben
  • Bassreflex kialakítás DSP-vel
  • 150 W-os D osztályú digitális erősítő
  • Állítható sávszélesség (crossover)
  • Lehetőség a fázis forgatásra

Egy másik dimenzió

Az Audio Pro hangmérnökei úgy optimalizálták ezen mélnyomó akusztikáját, hogy a kompakt méretei ellenére is lehengerlő dinamikával, dübörgéssel és hangnyomással rendelkezzen. A nagyszerű basszusokat nemcsak hogy meghallod a füleddel, de az egész testeddel érezni fogod, ezzel a zenehallgatás új szintjére lépve. Gyakorlatilag végre érezheted azt, amit eddig csak hallgattál.

Kód:  ADR010a1
Termékszám:  7330117141406

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10