Oldal frissítése

AUDIENT iD14 MK II

95 690 Ft
75 350 Ft áfa nélkül

AUDIENT iD14 MK II

Az AUDIENT iD14 MK II külső hangkártya professzionális hangteljesítményt kínál kompakt, tartós és modern asztali kivitelben. A kártyával mindent megkapsz, ami otthoni felvételek készítéséhez szükséges, méghozzá stúdió minőségben. A két Audient Console mikrofon előerősítő alacsony zajszinttel és torzítással rendelkezik, és a hangot klasszikus analóg meleg érintéssel hozza létre. Hibrid diszkrét megoldása pontos és részletes bemutatást nyújt a hangforrásról. Az AUDIENT iD14 MK II hangkártya átalakítói elképesztő, 126 dB-es, DAC dinamikus tartományt kínálnak. A kártya áramellátása USB-n keresztül történik, közvetlenül a számítógépről, így nem kell másik elektromos aljzatot keresned.

Az AUDIENT iD14 MK II külső hangkártya fő jellemzői

  • AUDIENT iD14 MK II külső hangkártya otthoni felvételek készítésére stúdió minőségben
  • Audient Console mikrofon előerősítők alacsony zajszinttel és torzítással
  • DAC dinamikus tartomány: 126 dB
  • JFET hangszer bemenet csőerősítő hanggal
  • Kimenetek két hangszórókészlethez
  • Fejhallgató kimenetek akár 600 Ohmig
  • Optikai bemenet ADAT és SPDIF protokollal
  • Intuitív iD Mixer alkalmazás
  • Az audio visszacsatolás hangaláfestést biztosít a számítógépes alkalmazásokból 
  • Tápellátás USB-n keresztül közvetlenül a számítógépről

Az AUDIENT iD14 MK II külső hangkártya minőségi felszereltsége

A gitár hangszer bemenet JFET tranzisztorral van felszerelve, amely olyan hangot produkál, amely inkább egy cső kimenetének hangzik, nem pedig egy tranzisztoros erősítőnek. Hallgasd meg felvételeidet két hangszóró négy vonalas kimenetén keresztül. A Két jack-csatlakozó és az erős fejhallgató-erősítővel ellátott mini jack-aljzat akár 600 Ohmig kiszolgálja a fejhallgatót. Az AUDIENT iD14 MK II hangkártya támogatja az kombinált ADAT és SPDIF protokollt az optikai bemenethez, és lehetőséget kínál akár nyolc további mikrofonbemenet hozzáadására, ami lehetővé teszi a kiterjedt rögzítési munkák végrehajtását.

Intuitív iD Mixer alkalmazás és audio visszacsatolás

Az AUDIENT iD14 MK II külső hangkártya használatához igénybe veheted a nagy teljesítményű és egyben intuitív iD Mixer alkalmazást. Az audio visszacsatolás lehetővé teszi a számítógépen lévő alkalmazások lejátszásának rögzítését a mikrofonnal egyidejűleg - ez a tökéletes megoldás tartalomkészítők, podcasterek és streamelők számára.

Paraméterek

Használat

Alap csatlakozók

Csatlakozók típusa és száma

Anya csatlakozó első típusa Jack 6,35 mm
1. female csatlakozók száma 8 ×
Anya csatlakozó második típusa XLR3
2. female csatlakozók száma 2 ×
Anya csatlakozó harmadik típusa USB-C
Harmadik female konnektor száma 1 ×
Anya csatlakozó negyedik típusa Toslink
Negyedik female konnektor száma 1 ×
Kód:  AUEa07
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  APACAU26-ID14

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB15