Oldal frissítése

AUDIENT EVO 8

87 090 Ft
68 570 Ft áfa nélkül

AUDIENT EVO 8

Rögzítsd a hangokat a mikrofonokból és a hangszerek hangját a számítógépedbe az AUDIENT EVO 8 külső hangkártya intuitív funkcióival. A kártyával mindent megkapsz, ami otthoni felvételek készítéséhez szükséges, méghozzá stúdió minőségben. A négy Audient Console mikrofon előerősítő alacsony zajszinttel és torzítással rendelkezik, és a hangot klasszikus analóg meleg érintéssel hozza létre 58 dB-es erősítési tartománnyal. Az AUDIENT EVO 8 hangkártya átalakítói elképesztő, 113 dB-es, DAC dinamikus tartományt kínálnak. A kártya áramellátása USB-n keresztül történik, közvetlenül a számítógépről, így nem kell másik elektromos aljzatot keresned.

Az AUDIENT EVO 8 külső hangkártya fő jellemzői

  • AUDIENT EVO 8 külső hangkártya otthoni felvételek készítésére stúdió minőségben
  • Audient Console mikrofon előerősítők alacsony zajszinttel és torzítással
  • DAC dinamikus tartomány: 113 dB
  • JFET hangszer bemenet csőerősítő hanggal
  • Kimenetek két hangszórókészlethez
  • Intuitív EVO Mixer alkalmazás
  • Az audio visszacsatolás hangaláfestést biztosít a számítógépes alkalmazásokból
  • Tápellátás USB-n keresztül közvetlenül a számítógépről

Az AUDIENT EVO 8 külső hangkártya minőségi felszereltsége

Hallgasd meg felvételeidet két hangszóró négy vonalas kimenetén keresztül. A gitár hangszer bemenet JFET tranzisztorral van felszerelve, amely olyan hangot produkál, amely inkább egy cső kimenetének hangzik, nem pedig egy tranzisztoros erősítőnek. A Smartgain mód automatikusan beállítja a mikrofonok szintjét, és lehetővé teszi az összes csatorna erősítésének kényelmes és egyidejű beállítását. Ha fejhallgatót csatlakoztatsz az AUDIENT EVO 8 hangkártyához, a hangszórók kimenetei automatikusan elnémulnak.

Intuitív EVO Mixer alkalmazás és audio visszacsatolás

Az AUDIENT EVO 8 hangkártya használatához igénybe veheted a nagy teljesítményű és egyben intuitív EVO Mixer alkalmazást. Az audio visszacsatolás lehetővé teszi a számítógépen lévő alkalmazások lejátszásának rögzítését a mikrofonnal egyidejűleg - ez a tökéletes megoldás tartalomkészítők, podcasterek és streamelők számára.

Paraméterek

Használat

Alap csatlakozók

Csatlakozók típusa és száma

Anya csatlakozó első típusa Jack 6,35 mm
1. female csatlakozók száma 11 ×
Anya csatlakozó második típusa XLR3
2. female csatlakozók száma 4 ×
Anya csatlakozó harmadik típusa USB-C
Harmadik female konnektor száma 1 ×
Kód:  AUEa04
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AUD_EVO_8
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB20