Oldal frissítése

ATTITUDE Üveg és tükör tisztító, citrom illatú, 800 ml

4,7 11 értékelés
2 190 Ft

ATTITUDE Üveg és tükör tisztító, citrom illatú, 800 ml

Az Attitude természetes tisztító eltávolít minden koszt és szennyeződést minden üvegről, tükörről és hasonló felületekről, friss citrom illatot hagyva maga után. Ez az egyedülálló termék több mint 95% -ban biológiailag lebomló összetevőket tartalmaz, és ezért rendkívül biztonságos a környezet és a család számára is. A termék hipoallergén, nem tartalmaz káros anyagokat, illetve rendelkezik ECOLOGO tanúsítvánnyal is.

Fő jellemzők

  • Természetes, hipoallergén biztonság az egész családnak
  • Környezetbarát
  • Hosszantartó, friss citrom illat
  • Kifejezetten üveg és fényes felületek tisztítására
  • Nem tartalmaz káros anyagokat, mint például foszfátok, klór vagy színezékek

Az Attitude márka szigorúan ragaszkodik minden szabályhoz, amely a biztonságos és természetes összetevőkkel  kapcsolatos, hogy minden egyes termékük megfeleljen a legmagasabb igényű felhasználóknak is.  A praktikus adagolónak köszönhetően használata egyszerű. Teljesen biztonságos még a legkisebb gyerekek vagy háziállatok számára is. Friss és üde citrom illata kizárólag természetes forrásból készült. Ha fontos számodra a saját egészséged, a családodé, illetve a környezet védelme, ezt a tisztítót neked találták ki. 

Összetevők

Caprylyl glikozid (<5%), mirisztil-glikozid (<5%), alkohol (<5%), természetes forrásból származó illat (<5%), víz (> 30%)

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Típus

Tisztítószer típus Spray

Űrtartalom

Űrtartalom 0,8 l

Funkciók

Funkciók Fényesítő

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát

Termék típusa

Termék típusa Tisztítószer

Rendeltetés

Specifikációk Üvegre és ablakra

Tömeg

Tömeg 800 g (0,8 kg)
Kód:  CIS168
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  626232402803
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20