Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

ATTITUDE Természetes légtisztító és levegőillatosító, 227g

2,0 2 értékelés
2 790 Ft

ATTITUDE Természetes légtisztító és levegőillatosító, 227g

Az Attitude természetes légtisztító és levegőillatosító kellemesen illatosítja otthonod, és beborítja a  levendula és az eukaliptusz fantaszikus illatával. Ez egy természetes szénszűrő, amely könnyen elnyeli a kellemetlen szagokat a szobában. Mivel a keveréket természetes növényi kivonatok segítségével illatosít, így nincs negatív hatással az egészségre.

A légtisztító hipoallergén, és segít kipihenni egy nehéz nap fáradalmait. Nem tartalmaz több száz kémiai vegyületet, mint a többi légfrissítők. Kellemes illata, amely simogatja az érzékeidet, akár hat hétig is tart a szoba méretétől függően.

Ez az ATTITUDE termék hipoallergén, nem kivánatos anyagoktól mentes, növényi eredetű alapanyagokból készül, ECOLOGO minősítéssel rendelkezik.

Főbb jellemzők

  • Származási hely: Kanada
  • Több mint 95%-ban biológiailag lebomló anyagokból van
  • Mentes minden az egészségre káros és irritáló anyagtól
  • Ecologo-tanusítvány - bizonyítja, hogy a termék környezetbarát

Paraméterek

Tulajdonságok

Színek száma 1
Szín Fekete
Kód:  OSV118
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  626232552287
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05