Oldal frissítése

ATTITUDE Padló- és fatisztítószer citromhéj illatával 1,05 l

4,9 15 értékelés
2 190 Ft

ATTITUDE Padló- és fatisztítószer citromhéj illatával 1,05 l

Természetes alapanyagú, speciálisan padló- és fa felületek ápolására kifejlesztett tisztítószer. Hatékonyan tisztít minden típusú padlófelületet, beleértve a járólap és keményfa padlókat is. A felületeken nem hagy nyomot, és az egész lakást friss citromhéj illatúvá varázsolja. Ez az egyedülálló termék több mint 95% -ban biológiailag lebomló összetevőket tartalmaz, ezért rendkívül biztonságos a környezet és a család minden tagja számára. Gyengéd, allergizáló összetevőktől mentes összetétele garancia az elégedettségre az érzékeny bőrű egyéneknél is.

Ez az ATTITUDE termék hipoallergén, nem kivánatos anyagoktól mentes, növényi eredetű alapanyagokból készül, ECOLOGO minősítéssel rendelkezik.

Főbb jellemzők

  • Természetes hipoallergén formula az egész család biztonságáért
  • Környezetbarát
  • Hosszantartó citromhéj illatú
  • Alkalmas minden típusú padlóhoz, keményfához is
  • Nem tartalmaz káros anyagokat, mint például a foszfátok, klórszármazékok és színezékek
  • EcoLogo minősítésű – Környezetbarát termék

Az ATTITUDE márka szigorú szabályokat követ, hogy termékei biztonságos és természetes összetevőkből álljanak, ezáltal kielégítve a legigényesebb vásárói igényeket is. A termék a könnyű, kényelmes használatot biztosító szórófejjel van ellátva. Használata teljesen biztonságos még a legfiatalabb gyerekek vagy háziállatok számára is. Kellemes citromhéj illata kizárólag természetes eredetű forrásból származik. Ha Önnek fontos családja és az Ön egészsége, és szívén viseli a környezet védelmét, ezt a terméket Önnek tervezték.



Összetétel

Víz, 5-15% kókuszdióból származó anionos felületaktív anyag (nátrium-kókusz-szulfát), 5-15% nem ionos felületaktív anyag (laurilglükozid, (Lauril-glükozid, mirisztil-glükozid, kaprilil-glükozid), nátrium-klorid, citromsav, nátrium-glükonát, nátrium-benzoát (0,3%), kálium-szorbát, glicerin, Camellia sinensis zöld tea kivonat, feketeribizlimagolaj*, etilénbrasszilát (virágokból)*,, gamma-nonalakton (kókuszdióból)*, gamma-udekalakton (gyümölcsből), anizil-aldehid*, (* illat).

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Padlóra

Termék típusa

Termék típusa Tisztítószer

Rendeltetés

Specifikációk Padlóra

Tömeg

Tömeg 1 050 g (1,05 kg)

Űrtartalom

Űrtartalom 1,05 l

Felület típusa

Felület típusa Parkettához, Laminált padlóhoz

Típus

Típus Tisztító
Kód:  CIS142
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  626232405101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20