Oldal frissítése

ATTITUDE mosogatószer citrom illattal (4 liter)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ATTITUDE mosogatószer citrom illattal (4 liter)

Az ATTITUDE mosogatószer nagyon hatékony természetes készítmény, amelyet az egész család számára fel lehet használni, beleértve a gyermekek evőeszközeit is. Tökéletesen eltávolítja az összes szennyeződést, zsírt és leégett maradékot. Nagy előnye, hogy csak az emberi egészségre érzékeny anyagokat nem tartalmaz, összetevőinek 95% -a biológiailag lebontható. Ugyanakkor nagyon gyengéd a bőrhöz, amely használat után is puha marad. A kellemes friss citrom-illatú tisztítószer illatosítja a konyhát, és ragyogó tisztán hagyja az edényeket. Ez az ATTITUDE termék hipoallergén, nemkívánatos anyagokat nem tartalmaz, növényi eredetű és az EKOLOGO tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Attitude mosogatószer főbb jellemzői citrom aromával

  • Az attitűd mosószer az egész család számára, hipoallergén formula
  • Az Attitude termékeit környezetbarát módon gyártják
  • Használat után ez a mosószer tartós citrom illatot hagy maga után
  • Az Attitude nem tartalmaz olyan káros anyagokat, mint foszfátok, klór vagy festékek
  • EcoLogo tanúsítás - megerősíti a környezetbarátságot.

Az ATTITUDE szigorú szabályokat tart be minden termékének biztonságos és természetes összetevőire vonatkozóan, hogy kielégítse még a legigényesebb felhasználókat is. Használata  biztonságos még a legkisebb gyerekek számára vagy háziállatok számára is. A citrom illata természetes forrásokból származik. Ha vigyázol magadra és családtagjaidra, miközben a környezetvédelmet is szem előtt tartod,  akkor ez a termék a számára készült.
Összetétel:
nátrium-citrát (<5%), nátrium-citrát (<5%), mirisztil-glikozid (<5%), természetes forrásokból származó lauril-glikozid (<5%), víz (> 30%)


Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 4 000 ml

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Mosogatás

Tulajdonságok

Parfümmentes Nem
Újrahasznosított csomagolás IGEN
Foszfátmentes IGEN
Állatokon tesztelve Nem
Dermatológiailag tesztelt IGEN
Természetes összetétel IGEN
Kód:  CIS429
Termékszám:  626232481723

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15