Oldal frissítése

ATTITUDE Citrom illatú konyhai tisztítószer permetezővel (800 ml)

4,7 3 értékelés
2 090 Ft

ATTITUDE Citrom illatú konyhai tisztítószer permetezővel (800 ml)

Az ATTITUDE természetes tisztítószer nemcsak tökéletes tisztaságot, hanem intim, friss citromhéj illatot is hagy a konyhájában. Nagyon hatékony még zsír eltávolításakor is. Az egyedi termék több mint 95% -ban a biológiailag lebontható összetevőkből áll, ezért a lehető legbiztonságosabb a környezet és a család minden tagja számára. Gyengéd hipoallergén összetétel garantálja az elégedettséget még az érzékeny bőrű emberek számára is. Ez az ATTITUDE termék hipoallergén, nem kívánt anyagoktól mentes, növényi eredetű és EcoLogo tanúsítvánnyal rendelkezik.

A ATTITUDE Eco tisztítószer citromhéj aromával legfontosabb jellemzői

  • A kialakítása hipoallergén és biztonságos az egész család számára
  • Az Attitude termékeit környezetbarát módon gyártják
  • Használat után ez az öko-tisztító termék tartós illatot hagy a citromhéjból
  • Az Attitude Kitchen Cleaner megbirkózik a zsírral is
  • A Attitude nem tartalmaz olyan káros anyagokat, mint foszfátok, klór vagy festékek
  • EcoLogo tanúsítás - megerősíti a környezetbarátságot

Az ATTITUDE szigorú szabályokat tart be minden termékének biztonságos és természetes összetevőiről, hogy kielégítse még a legigényesebb felhasználókat is. Az összes konyhai felület tisztítója praktikus permetezőgéppel van felszerelve a könnyebb felhordáshoz. Használata teljesen biztonságos a legkisebb gyermekek vagy háziállatok számára is. A citromhéj kellemes aromája kizárólag természetes forrásokból származik. Ha vigyázol magadra és családtagjaidra, miközben a környezetvédelmet is szem előtt tartod, akkor ez a termék neked készült.


Összetétel

Víz, 5% növényi kationos felületaktív anyag (dipalmitoyletil-hidroxietil-monium-metoszulfát), 5% növényi nem ionos tenzid (mirisztilglükozid, kaprilil-glükozid), glicerin, Camellia sinensis zöld tea kivonat, feketeribizli magolaj, etilénbrasszilát (virágokból)*, gamma-nonalakton (kókuszdióból)*, gamma-udekalakton (gyümölcsből), anizil-aldehid*, (* illat).

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Típus

Tisztítószer típus Spray

Használat

Rendeltetés Általános, Főzőlapokhoz

Funkciók

Funkciók Zsíroldó

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát

Termék típusa

Termék típusa Tisztítószer

Rendeltetés

Specifikációk Konyhába

Tömeg

Tömeg 800 g (0,8 kg)
Kód:  CIS465
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  626232406801

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20