Oldal frissítése

Átkozott herceg

E-könyv, Cseh
4,7 12 értékelés

Átkozott herceg

V románu Prokletý princ musí Royal Reed udělat vše, aby získal svou princeznu zpátky

Reed Royal mindent megtehet, amire kíváncsi lehet: megjelenése, státusza, pénze. Az Astor Park elit akadémia lányai sorban állnak, hogy vele menjenek, a fiúk pedig irigylik őt, de Reed soha senkivel nem törődött a családjával, csak a családjával - egészen addig, amíg Harper Ella nem lépett életébe.
Ami a gyűlölet égésével kezdődött, és az a terv, hogy az új apja protektáját megsemmisíti az életből, hamarosan valami erősebbé válik. Közel akar lenni hozzá és biztosítani. De amikor Reed egy ostoba hibával elhárítja és káoszba sodorja a királyi családot, az élet kezébe morzsolódik.
Ella már nem akarja. Azt állítják, hogy pusztítják el egymást. Talán igaza van. Titok. Árulás. Ellenséget. Reed még soha nem tudott ilyesmit, és ha vissza akarta venni hercegnőjét, bizonyítania kellett, hogy megéri.

Írták a könyvről

Olvassa el egy nap alatt, csak nem tudott megállni ... Már alig várom a harmadik részt.

értékelés a databazeknih.cz oldalon

Néhány órán belül megtörtént, már alig várom a második részt, szerencsére azonnal az első szám elolvasása után jött, és csalódás nem érkezett, éppen ellenkezőleg, itt a harmadik rész!

értékelés a databazeknih.cz oldalon

A második epizód olyan erős, mint az első epizód, és ennek vége van, hogy ragyogjon.

értékelés a databazeknih.cz oldalon

Paraméterek

Alapvető

Autor Erin Watt
Oldalak száma 320 oldal
Kiadás éve 2017
Série Royálék
Díl série 2
Kiadó Baronet
Nyelv Cseh

Formátum és a védelem típusa

Elérhető formátum ePUB, Kindle (Mobi)
Védelem típusa Social DRM
Kód:  EK22214
Termékszám:  978-80-269-0650-6

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05