Oldal frissítése

Asustor AS6302T

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Asustor AS6302T

Kétlemezes adattárolás Asustor AS6302T

Az eddig a cégek által rendszeresen igényelt kiváló minőségű lemeztárolás fokozatosan az otthonokba is bekerül. A kétlemezes NAS Asustor AS6302T éppen itt lép be a képbe. Széleskörű kompatibilitása mellett egy pár LAN porttal is rendelkezik, amelyek kiváló átviteli sebességet kínálnak. Fontos elem a három USB 3.0 port (A típusú) és még egy USB-C port jelenléte is.

Asustor AS6302T

Kétmagos CPU

A hardware készülékek esetében lényeges a lehető legnagyobb átviteli sebesség, amely 216/218 MB/sec RAID 1 olvasását/írását teszi lehetővé.

Asustor AS6302T

NAS multimédiás tartalmakhoz

Akár 30%-kal magasabb multimédia és videó teljesítményt nyújt a HEVC és a VP9 átkódolás hardveres támogatása.

HDMI 2.0 és 4K

Az Asustor AS6302T okos adattárolási rendszere támogatja a HDMI 2.0 új generációját, melynek köszönhetően könnyedén lejátszik 4K videókat is.

Üzembehelyezés egy alkalmazással

Töltse le az AiMaster mobilalkalmazást, amely az adattároló tartalmának helyreállítását pofonegyszerűvé varázsolja. Az alkalmazás  kezeli a NAS rendszer azonosítását, inicializálását, telepítését, energiagazdálkodását, és segítségével természetesen telepítheti a biztonsági firmware frissítéseket is.

Komplex biztonsági mentés

Rövid telepítés után a NAS Asustor teljes biztonsági másolatot készít Önnek a fontos adatairól, számítógépeiről, laptopjairól. Azonban felhőalapú szolgáltatásokhoz is csatlakozhat, például az Amazon S3, ASUS WebStorage, Dropbox, Google Drive, OneDrive tárhelyekhez.

Aplikace

Adathozzáférés - bárhonnan

A gyártó különféle alkalmazásokat biztosít ahhoz, hogy adattárolójához akár külföldön tartózkodás esetén is hozzáférjen.

Funkce

Bővítési lehetőségek

Az Asustor Data Master (ADM) operációs rendszere folyamatosan növeli a lemezes tárolás lehetőségeit. Az App Central alkalmazásban többféle applikáció közül választhatja ki a kedvencét. Kereshet alkalmazásokat kulcsszó alapján, de böngészhet kategória, népszerűség, értékelés, és egyéb szűrők szerint is. A többnyelvű támogatás segítségével angolul is kereshet alkalmazásokat.

Házimozi

A LooksGood révén a NAS Asustor multimédiás központtá alakul DLNA, Chromecast vagy Apple TV csatlakozással.


Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Tárhely

Lemezek kapacitása (összesen) 20 TB
Fiókok száma 2 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 0 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), JBOD

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Cloud server, FTP server, Download server, iSCSI, iTunes server

Teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 2 GB (2 048 MB)
Memória típusa DDR3L
RAM memória bővíthetősége 8 GB (8 192 MB)
Olvasási sebesség 216 MB/s
Írási sebesség 218 MB/s

Használat

Használat Otthoni, Céges
Kivitelezés Desktop

Interfész

LAN 2 ×

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban 7,2 W
Általános fogyasztás 13,8 W

Méret és tömeg

Mélység 230 mm
Magasság 163,5 mm
Szélesség 108 mm
Tömeg 2 kg
Kód:  QL350u8a
Termékszám:  AS6302T

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20