Oldal frissítése

Asustor AS5110T

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Asustor AS5110T

Asustor 5 Series megoldja adattároló professzionális vállalati környezetben, ahol nincs helye hibának, vagy vár a lassú forgalom. Támogatja a legújabb SMB 2.0 csökkenti a hálózati forgalmat terhelés, és növeli a több egyidejű kliens kapcsolatok a Windows. Windows hálózati teljesítmény így nőtt 30-50% -kal. Je tedy jasně předurčený pro rozsáhlé sítě v prostředí Microsoft. Azt is Windows Active Directory (AD) számos nagy cég, hogy központilag kezelheti forrásokat a hálózatban. Windows ACL tartalmaz egy sor 13 különböző jogosultságokat beállításokat a rendszergazda konfigurálhatja jogosultságokat az egyes fájlok és mappák lehet alkalmazni a különböző felhasználói csoportok számára.


legfontosabb jellemzői

  • Komplett iSCSI és NFS támogatás. VMware, Citrix és a Hyper-V kész.
  • A Windows + Mac + Linux fájlmegosztást állványok
  • A Windows ACL támogatás Windows rendszerrel kombinálva AD infrastruktúra hatékonyságát növeli a vezetés az üzleti alkalmazások
  • Támogatása RAID 0, 1, 5, 6, 10 és gyorscsere merevlemezek
  • 10 GbE NIC és bővítése memóriahelyek teszik további bővítése a szerver, ha szükséges
  • Új zárak meghajtók biztosítják, hogy a merevlemez nem véletlenül adja ki működés közben
Asustor AS5110T

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Asustor AS5110T

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

nagy teljesítményű

A lényege az áruház egy erős čtyřjádorvý Intel Celeron processzor, ami mellett 2 GB RAM hogy hatékony teljesítményt, alacsony energiafogyasztás. Továbbá, a processzor növelhető, ha szükséges hálózati frekvencián akár 2,41 GHz és simább futás a boltba.


Könnyen frissíteni memória

Asustor počítal s individuálním přístupem uživatelů a proto umožňuje snadnou výměnu operační paměti. Ezek el vannak rejtve a fedél alatt, két slot. A maximális, azonban a memória bővíthető 8 GB-ig. Ez tehát a te, hogy szeretne frissíteni, vagy sem.


fém kivitel

Adattárolás szekrény büszkélkedik alumínium-szerkezet egy réteg korrózióálló és lemezek hozzáadásával és a természetes hűtés lehetséges. Ugyanakkor növeli a hűtés hatékonyságát a teljes rendszer.

Asustor AS5110T

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Még a neten

Tárolás négy Ethernet porttal és kombinált Link Aggregation vele tartani a kapcsolatot, akkor is, ha az egyik kikötői sikerült. Ez csökkenti annak valószínűségét, váratlan megszakadását. Sőt, a gyorsabb adatátviteli sebesség és az automatikus terhelés elosztás a hálózati forgalmat.


Asustor AS5110T

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

széles csatlakoztatási

Szakmai tárolási el kell látni a legkülönbözőbb funkciókat kapcsolat. Ezért hiányzik az USB 3.0 vagy eSATA port. Umožní tak vytvořit úložný prostor na míru jak pro práci tak zábavu.


első a biztonság

S cílem pomoci uživatelům zabránit nechtěnému stisknutí tlačítka rámečku disku jejich uvolnění za provozu, Asustor přidal nový zamykací mechanismus pro své rámečky pevných disků. Nincs olyan, hogy bármilyen speciális eszközök megjelenése, de kellene egy lapos csavarhúzóval.

Asustor AS5110T

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Asustor AS5110T

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a fájlok

Integrovaný File Explorer (Souborový prohlížeč) umožňuje odkudkoliv přistupovat k souborům na serveru. Emellett a klasszikus menedzsment tudja mozgatni, és a fájlok másolása és használata "drag and drop".


multimédia központ

Asustor hiszi az otthoni felhasználók, és ezért hiányzik népszerű HDMI porttal rendelkezik a televízió vagy a monitor. A teljes HD felbontást, így játszhat a filmek vagy a fotók megtekintéséhez a nagy felbontású.Annak ellenére, hogy App Central akkor is telepíteni UPnP Media Server és az iTunes szerver és adatfolyamként nemcsak a televízióban, hanem a mobil eszközök, mint például a tabletták vagy okostelefonokra. 


Nem fog hiányozni semmi

A sokféle funkció csak hozzá támogatást CCTV. Můžete tak mít spolehlivý dohled v domácím nebo kancelářském prostředí 24 hodin 7 dní v týdnu. Felügyeleti központ széles körű támogatást biztosít a felületek között. Azt is kínál a mobil alkalmazás AiSecure hogy minden követési csatorna útközben.

Asustor AS5110T

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Paraméterek

Tárhely

Počet pozic pro disk (2,5" a 3,5") 10 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 0 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), Speciális

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások Media server (DLNA), Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Felvétel IP kamerákról, FTP server, iSCSI, iTunes server

Teljesítmény

Processzor frekvencia 2 GHz
Processzor Intel Celeron

Használat

Használat Otthoni, Céges
Kivitelezés Desktop

Interfész

eSATA 2 ×
LAN 4 ×
USB 2.0 2 ×

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban 36,7 W
Általános fogyasztás 74,8 W

Méret és tömeg

Mélység 230 mm
Magasság 215,5 mm
Szélesség 293 mm
Tömeg 6,4 kg
Kód:  QL350t8
Termékszám:  AS5110T

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20