Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Asustor AS3204T v2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Asustor AS3204T v2

Asustor AS3204T v2 négylemezes adattároló eszköz

A minőségi lemezes adattárolók manapság már a nagyvállalatok alapvető felszereltségét képezik, és egyre inkább megjelennek a háztartásokban és kisebb cégeknél. Itt jön a képbe az Asustor AS3204T v2 négylemezes NAS. Széles körű kompatibilitása mellett egy pár LAN porttal is rendelkezik, amely prémium átvitelisebességet tesz lehetővé. 

Sebesség

4 magos CPU

A legnagyobb átviteli sebesség eléréséhez magas teljesítményű eszközre van szükség, amely RAID 5-ben akár 113/108 MB/s-os írási/olvasási sebességet nyújt.

Asustor AS3204T v2

Stílusos design

Első pillantásra az AS31 sorozatot gyémánt stílusú burkolat jellemzi. Így nem kell az asztal alá rejtened az adattárolódat, sőt, akár büszkélkedhetsz is vele a nappaliban.

Kényelmes lemezbehelyezés

A lemez fizikai behelyezése semmilyen eszközt nem igényel. Egyszerűen távolítsd el a csúsztatható burkolatot, helyezd a lemezeket a sínekre, majd rögzítsd kézzel.

Üzembe helyezés alkalmazás segítségével

Töltsd le az AiMaster mobil alkalmazást, amely abszolút gyerekjátékká teszi a szoftver helyreállítását. Az alkalmazás képes kezelni a NAS-t, a rendszer inicializálását, a telepítést, az energiagazdálkodást és természetesen, a biztonsági firmware frissítések telepítését. 

Komplex biztonsági mentés

Egy rövid beállítást követően az Asustor NAS komplett biztonsági mentést nyújt a számítógépeden és laptopodon található fontos adataid számára. Akár olyan felhőszolgáltatásokhoz is csatlakoztatható, mint az Amazon S3, ASUS WebStorage, Dropbox, Google Drive, OneDrive és sok más.

Alkalmazás

Adataidhoz bárhonnan hozzáférhetsz

A NAS gyártója számos alkalmazást kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy akkor is hozzáférj az adattárolódhoz, ha külföldön vagy.

Funkciók

Bővítő funkciók

Az Asustor Data Master (ADM) egy szabadalmaztatott operációs rendszer, amely növeli az eszköz tárolási potenciálját. Az App Central -ban számos opció áll a rendelkezésedre, hogy megtaláld a kedvenc alkalmazásodat. Kereshetsz kulcsszó, kategória, népszerűség, hivatkozások, és egyéb szűrők alapján.

A saját mozid

A LooksGood alkalmazás segítségével és DLNA, ChromeCast vagy Apple TV csatlakozással az Asustor NAS pillanatok alatt multimédia lejátszóvá válhat.


Paraméterek

Garancia

Kiterjesztett garancia Kiterjesztett garancia

Tárhely

Maximum kapacitás 56 TB
Fiókok száma 4 ×
Meghajtóval foglalt fiókok száma 0 ×
RAID támogatás RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0), JBOD

Szolgáltatások

Támogatott szolgáltatások Fájlmegosztás (SAMBA, HFS, CIFS), Felvétel IP kamerákról, FTP server, Download server, iSCSI, iTunes server

Teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 2 GB (2 048 MB)
Memória típusa DDR3
RAM memória bővíthetősége 2 GB (2 048 MB)
Processzor frekvencia 1,6 GHz

Használat

Használat Otthoni, Céges
Kivitelezés Desktop

Interfész

LAN 2 ×

Fogyasztás

Energiafogyasztás készenléti módban 12,2 W
Általános fogyasztás 26,3 W

Méret és tömeg

Mélység 218 mm
Magasság 165 mm
Szélesség 164 mm
Tömeg 1,6 kg
Kód:  QL351b11
Termékszám:  AS3204Tv2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10