Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Asus ZenPad 8 (Z581KL) Fekete

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Asus ZenPad 8 (Z581KL) Fekete

 ASUS ZenPad 8
 

Stílusos Kialakítás

Az ASUS ZenPad 8.0 tablet kialakítása folytatja a modern hatású, egyszerű és letisztult megjelenési vonulatot, amely egyszerre teszi egy sokoldalú és elegáns társsá a mindennapok során. Ezek az elemek inspirálták a Zen filozófiát is: A a szépség és az erő kiegyensúlyozott kombinációja. Elegáns vonalak, egyedi design és stílusos kivitelben dombornyomott bőr teszi az ASUS ZenPad 8.0-t egy luxus eszközzé, amely illeszkedik bármilyen környezetbe.


Nagyobb, de mégis kisebb

ASUS ZenPad 8.0 egy 8 hüvelykes tablet, a kijelző az elülső felület 76,5%-át foglalja el - amelyet egy hihetetlen mérnöki bravúrral értek el és csökkentették a keret szélességét a minimumra. ASUS ZenPad 8

 

 ASUS ZenPad 8
 

Élénk és gazdag képet a tabletta hasonló HDTV

Az ASUS VisualMaster egy sor vizuális fejlesztés exkluzív technológiai eredménye, amelyek egyesítik a hardvert és szoftvert a teljesítmény optimlizása érdekében - s így javít a kontraszton, képélességen, színen, tisztaságon és a fényerőn. Az eredmény pedig egy hihetetlenül valósághű kép. Az ASUS VisualMasterrel valóban úgy érezheti, hogy jelen van a képben. 


Intelligens Kontraszt

Az Intelligens kontraszt fokozó technológia elemzi és optimalizálja a képet mielőtt reprodukálná úgy, hogy még több részletre hívja fel a figyelmet a fényes területeken és előhívja a valódi szépséget a képben. Szintén jelentős javulást ér el a képek részletességében, amely élesebb kontrasztokat és igazabb színeket jelent a felhasználó számára.

 ASUS ZenPad 8
 

 ASUS ZenPad 8
 

Teljesítmény a gyors és zökkenőmentes munkáért

Az erőteljes hatmagos processzor, amelyet az ASUS ZenPad 8.0-ba építettek könnyedén kezel több párhuzamosan futó alkalmazást. Fantasztikus multimédiás szórakoztató-központként működik és az akkumulátor élettartama akár lenyűgözően 8 órányi webböngészést, vagy videó lejátszást. Az adatok tárolása 16 GB-os háttértárra történik, amely bővíthető Micro SD kártya segítségével akár 64 GB-ra. A készülék alkalmas Internetezésre a WiFi csatlakozáson keresztül, továbbá rendelkezik Bluetooth-szal és GPS-szel.


Remek testreszabási lehetőségek

Az ASUS ZenPad 8.0 innovatív kilakításával adott a lehetőség, amely lehetővé teszi a könnyű testreszabást a tok cseréje révén. Ezek nemcsak megváltoztatja a készülék színét, de extra funkciókkal ruházza fel tabletjét, amelyek stílusban tökéletesen illeszkednek az ASUS ZenPad 8.0 kialakításába. Az ASUS Hang Cover egy szórakoztató célú tartozék, amelynek célja hogy az ASUS ZenPad 8.0-t 5.1-es surround hangzással ruházza fel. A DTS-HD Premium Sound és SonicMaster technológia tovább javítják az élményt, így ASUS ZenPad 8.0 tabletjén igazán tökéletes hangzást kap eredményül.

 
Kód:  ASX1040a
Termékszám:  Z581KL-1A039A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10