Oldal frissítése

Asus ZenPad 10 (Z300M) sötétszürke

4,5 12 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Asus ZenPad 10 (Z300M) sötétszürke

Az ASUS ZenPad 10 tablet designja a modern hatások és egyszerű tiszta megjelenés hullámait hordozza magában, mely a készüléket sokoldalú és elegáns társsá teszi. Az alkotóelemek inspirációjaként a Zen filozófia szolgált, amely a szépség és erő harmóniájára törekszik. Élvezd eme tablet tökéletesen kényelmes fogását, melyet kellemesen lekerekített élek foglalnak keretbe. Az elegáns kanyarokat dombornyomott bőr egészíti ki. Ez a készülék luxus bármilyen környezetben. A 2016-os év új Z300M modellje nagy teljesítményű MediaTek MTK8163 négymagos processzorral  és a legújabb Android 6.0-val van ellátva, így még gördülékenyebbé válhat számodra a munka és a játék.

Legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű és elegáns, a Zen szériára jellemző design
  • Nagy teljesítményű négymagos MediaTek processzor
  • 64GB-os, nagy belső memória + microSDXC foglalat
  • 5 megapixeles hátsó kamera és 2 megapixeles elülső kamera
  • Minőségi SonicMaster hangszóró
  • A legújabb Android 6.0 ZenUI-val

Minőségi kijelző és kamera

Az ASUS VisualMaster exkluzív vizuális fejlesztési technológiák összessége, melyek egyesítik a hardvert és szoftvert a kijelző minden aspektusának optimalizálása érdekében - beleértve a kontrasztot, élességet, színeket, képtisztaságot és a fényerőt. Az eredmény egy hihetetlenül valósághű képélmény. Az ASUS VisualMasterrel úgy érzed majd, mintha valóban ott lennél.
Az ASUS ZenPad 10 tablet PixelMaster kamerájával könnyen megörökítheted az emlékezetes pillanatokat. A PixelMaster fényképezőgép egyedi technológiával rendelkezik, mely egy szoftver segítségével és speciális optikával javítja a képminőséget.

Mozis hanghatás

Az ASUS ZenPad 10 DTS-HD Premium Sound SonicMaster technológiával van felszerelve, mely további hangerősítő tulajdonságokkal rendelkezik és garantálja a tökéletes hallhatóságot bármilyen helyzetben. Kiegészítésként vehetsz hozzá egy Bluetooth dokkolót sztereó hangszórókkal és kényelmes billentyűzettel.

Felhasználóbarát felület

Az ASUS ZenUI felhasználói felülete több mint 1000 funkcióval van ellátva, melyek továbbfejleszti vagy kiterjeszti a standard Android felületet. Ezáltal egyszerűbb és kényelmesebb működést, elegáns designt és letisztultabb vizuális stílust élvezhetsz - minden fontos információ mindig az képernyő előterének közepén helyezkedik majd el.

Kód:  ASX1001a
Termékszám:  Z300M-6A042A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20