Oldal frissítése

Asus ZenPad 10 3S (LTE Z500KL) Szürke

4,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Asus ZenPad 10 3S (LTE Z500KL) Szürke

Az ASUS ZenPad 3S 10 tablet modern designjával és egyszerű, tiszta megjelenésével sokoldalú és elegáns társad lesz. Elemeit a Zen filozófiája ihlette, amely a szépség és a teljesítmény összhangját keresi. Élvezd a tökéletesen kényelmes fogást a szépen lekerekített éleken. Ez egy luxus készülék minden tekintetben.

Az ASUS ZenPady 3S LTE 10 tablet fő jellemzői

  • Egyszerű és elegáns design, a Zen sorozatba tartozik
  • Erőteljes, hatmagos processzor
  • Nagy belső memória az alkalmazásokhoz
  • Kiváló minőségű első és hátsó kamera a tökéletes képekért
  • Minőségi SonicMaster hangszórók
  • Android 6.0 operációs rendszer

Minőségi képernyő és a kamera

Az ASUS VisualMaster vizuális technológia olyan exkluzív fejlesztés, amely optimálisan kombinálja a hardvert és a szoftvert az összes aspektusból - beleértve a kontrasztot, élességet, színt, világosságot és fényerőt. Az eredmény egy hihetetlenül valósághű kép. Az ASUS VisualMaster segítségével úgy érzed, mintha tényleg ott lennél.
Az ASUS ZenPad 3S 10 8Mpx-es kamerája segítségével könnyedén rögzítheted a felejthetetlen pillanatokat. A fényképezőgép olyan egyedi technológiát használ, amelyben egy speciális szoftver és optika segítségével javítja a képminőséget.

Mozihangzás

Az ASUS ZenPad 3S 10 DTS-HD Premium Sound és SonicMaster technológiával rendelkezik, amely tökéletes hangélményt biztosít minden helyzetben. Az élményt fokozza az NPX erősítőkkel rendelkező hangszórópár.

Felhasználóbarát felület

Az ASUS ZenUI felhasználói felülete több mint 1000 olyan funkcióval rendelkezik, amelyek fokozzák vagy meghosszabbítják a szabványos Android-felületet. Élvezd az egyszerűbb és kényelmesebb működést, a karcsú dizájnt és a tisztább vizuális stílust - minden fontos információ mindig az előtérbe és a képernyő közepébe kerül.

Kód:  ASX1020b
Termékszám:  Z500KL-1A023A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10