Oldal frissítése

ASUS Zenpad 10.1 (Z301MF) kék

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Zenpad 10.1 (Z301MF) kék

Zenpad 10.1 - egyszerűbb kezelhetőség és dokkolóállomás használatának a lehetősége

A Zenpad 10.1 az elődjéhez képest egy jóval leegyszerűsítettebb kezelhetőséggel büszkélkedhet, hála az ASUS ZenUI felhasználói interfésznek. A két darab kamera a maguk PixelMaster technológiájával is javult a fényerőt illetően, amelynek köszönhetően a kedvezőtlen fényviszonyok alatt történő fotózás könnyebb, mint valaha. Teljesen új újdonság pedig a dokkolóállomás használatának a lehetősége billentyűzettel, amelyet vezeték nélkül is csatlakozhatsz a tabletedhez akár 10 méteres távolságból.


ASUS Zenpad 10.1 (Z301MF) modrý

A kék ASUS Zenpad (Z301MF) legfontosabb jellemzői:

  • Négymagos MT8163B MTK processzor 1,3 GHz frekvenciával
  • 10"-es érintőképernyő, amely érintőceruzával is kompatibilis
  • Kamera: 5 Mpx + 2 Mpx
  • Dokkolóállomás csatlakoztatásának lehetősége
  • USB-C, WiFi, Bluetooth, GPS
  • Bővíthető 32 GB belső tárhely
  • Akkumulátor 8 órás üzemidővel

ASUS Zenpad 10.1 (Z301MF) modrý

Tablet stílusos designnal

Ez a tablet ötvözi az elegáns vonalakat és a dombornyomott bőr felületkezelést. Az ASUS ZenPad 10.1 tabletben egymásra talál a legfejlettebb technológia és az egyszerű letisztult megjelenés, amelyek egy igazán univerzális és stílusos társat csinálnak belőle.


ASUS Zenpad 10.1 (Z301MF) modrý

Teljesítmény a gyors és zökkenőmentes munka érdekében

Az ASUS ZenPad nagyteljesítményű négymagos processzora még több egyszerre futtatott alkalmazással is képes megbirkózni. Fantasztikus multimédiás szórakozással tud szolgálni, illetve hihetetlenül rengeteg, mintegy 8 órás akkumulátor-üzemidővel, amely kiválóan jön majd az internetes böngészés vagy a filmezés során. Az adataid elmentheted a 32 GB-os belső tárhelyre, amely Micro SDXC memóriakártyákkal akár 128 GB kapacitással is bővíthető. Az internethez a WiFi segítségével csatlakozhatsz, és nem hiányozhat a Bluetooth és a GPS interfész sem.


ASUS Zenpad 10.1 (Z301MF) modrý

ASUS VisualMaster - HDTV-hez hasonlítható élénk és gazdag kép

Az ASUS VisualMaster megnevezés vizuális fejlesztéseket takar, amely optimalizálja a kontrasztot, a színeket, a fényerőt és az élességet, amelynek köszönhetően a kép teljes mértékben valósághű, csakúgy mint a HDTV adások esetében.


ASUS Zenpad 10.1 (Z301MF) modrý

Kontraszt, amely kihangsúlyozza a részleteket

Az automatikus kontrasztfokozó kiértékeli a képet, majd pedig minden pixelt ahhoz igazít még közvetlen megjelenítés előtt. Ennek köszönhetően az ASUS Zenpad 10.1 tablet kijelzője nagyszerűen kirajzolja még a legfényesebb és legsötétebb részleteket is, ezzel kölcsönözve rendkívüli szépséget az általad készített fotóknak.

Kód:  ASX1050b
Termékszám:  Z301MF-1D007A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15