Oldal frissítése

Asus Zenfone 9 8GB

4,5 42 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
339 990 Ft

Asus Zenfone 9 8GB

Ez a fejlett Asus Zenfone 9 mobiltelefon része a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. két kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. A mobiltelefon 5,9" -es képernyővel van ellátva, amely az egyik legnépszerűbb méretnek számít. Ideális nagysággal rendelkezik, amely megkönnyíti a kezelését, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal látták el. A megfelelő energiát az erős, 4300 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Mivel ez a mobiltelefon vízálló, nem okoznak majd kellemetlen meglepetést a mindennapi élet kihívásai. IP68 mértékű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a remek ASUS mobiltelefon 2022 óta van hivatalosan a piacon.

Asus Zenfone 9 8GB okostelefon fontosabb jellemzői

  • Eme ASUS okostelefon 5,9" méretű kijelzővel készült
  • A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal gazdálkodik
  • A kellő energiát a tartós, 4300 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 2 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 5,9"méretű kijelzővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
  • A kijelző 1100 Nits fényerőt képes elérni
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és Zen UI felhasználói felület látja el
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 4300 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 730

Ennek a nagyszerű ASUS telefonnak a kijelzőjét nagy élmény lesz nézni

Felejthetetlen lesz minden eltöltött pillanat, amit ezzel a lenyűgöző ASUS telefonnal tölthetünk el, mivel 5,9" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül lehetséges módosítani a frekvenciát a kijelzőn zajló események alapján. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen. Az integrált HDR 10+ formátum a legnépszerűbb és legkifinomultabb technológiák közé tartozik, amelynek köszönhetően minden jelenet gyönyörű és részletgazdag. A kijelző jobb olvashatósága érdekében növelni kell annak fényerejét. Ez a fejlett ASUS mobiltelefon 1100 Nits fényerővel rendelkezik, amely közvetlen napfényben is tiszta és jól látható képet eredményez.

Örökítsd meg az élet minden fontos pillanatát

A telefonnal való fotózás alapvető része a dupla hátsó kamera. Ez a nagyszerű ASUS okostelefon fel van szerelve 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű képek készítését teszi lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megmutatása. Ezzel a lenyűgöző ASUS okostelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. A videók rögzítésekor nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizátornak. Az optikai képstabilizátor hozzájárul az éles képek készítéséhez. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz. A telefon lehetőséget kínál a rekeszérték változtatására, amely befolyással van az érzékelőre eső fény mennyiségére.

A telefon akkumulátora nem hagy majd cserben

Ezen strapabíró ASUS mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4300 mAh, biztosítja az egy-két napos készenlétet. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 30 W. A töltésre USB-C port használható.

Eme ASUS mobiltelefon megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet

A remek ASUS okostelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 12, Zen UI felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. Olyan hozzáadott mobil szolgáltatás jellemzi, mint a népszerű Google Mobile Services, amellyel további lehetőségekhez kapunk hozzáférést, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 8 GB rendszermemóriával funkcionál, amely gond nélkül kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot.

Eme ASUS okostelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológia segítségével könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt kábelek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb verziója, amely a műholdas jeleken kívül a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia javítja a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást korlátok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik. Használd a 3,5mm-es Jack csatlakozót, hogy fejhallgatóval hallgathass zenét.

A praktikus hozzáadott funkciók mindig jól jönnek

Használd ki az élet minden percét a népszerű ASUS mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egyetlen pillantással feloldható. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott a készüléken. Az MMS lehetővé teszi a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalom megosztását másokkal. Az okostelefonon elérhető az OTG funkció, amellyel lehetséges további hardvereket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel) és tok

Méretei:

146,5 × 68,1 × 9,1 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

169 g

Kód:  AST052ax
Jótállás: 36 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20