Oldal frissítése

Asus ZenFone 4 ZS551KL - Fekete Deco Film

5 1 értékelés
A telefon szoftvere magyar nyelvű
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Asus ZenFone 4 ZS551KL - Fekete Deco Film

telefon funkciók

156,9 mm

Přední strana telefonu Asus ZenFone 4 Pro

75,6 mm-es

Zadní strana telefonu Asus ZenFone 4 Pro

7,6 mm-es

Telefon tömege: 175 g

Úhlopříčka displeje

5.5"

Átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 7.0

Operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

3600 mAh

Akkumulátor élettartama

MicroSim

Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

156,9 × 75,6 × 7,6 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 GB

Belső memória

Typ kamerau

12 + 8 Megapixel

Kamera

Připojení

4G / LTE

Leggyorsabb internet

SD karta

micro SD

Memóriakártya-nyílás

Váha

175 g

Telefon tömege

A részletesebb, tisztább világlátásért

Az Asus Zenfone 4 Pro kifinomult vázban olyan csúcstechnológiát rejt, amely még a legigényesebb alkalmazásokat is könnyedén és gond nélkül futtatja. A készülék emellett lélegzetelállító AMOLED kijelzővel, kettős kamerával és egy rendkívül fejlett Sony IMX362 képérzékelő szenzorral rendelkezik. Ezek mellett természetesen számos más fejlett technológiát is alkalmaz a készülék. Az ultra-gyors ujjlenyomat-leolvasó, a kettős hangszóró - mely intelligens NXP erősítőjének köszönhetően egyedülálló hagzást bíztosít zörgés nélkül - pedig további vonzó funkciók. A kiváló Andriod OS 7.0 ZenUI 4.0 operációs rendszer zökkenőmentes, könnyen kezelhető működést biztosít, mindezt egy elegáns, stílusos vázban. Hasznos alkalmazásai és funkciói megkönnyítik a mindennapi életet.

Premium kijelző automatikus színhangolással

A telefon előlapján egy lenyűgöző 5.5"-os AMOLED vékony-keretű kijelző található, mely hihetetlen képfelbontást, kimagasló színárnyalatokat és gazdag árnyékolást, kontrasztot kölcsönöz. Mindezt remek, Full HD felbontásban. A környezeti fényérzékelő szenzor és az ASUS Splendid rendszere folyamatosan állítja a színárnyalatokat a köryezeti fényeknek megfelelően. Ennek köszönhetően, Önnek mindig egy rendkívül természetes képnézési, szörfözési vagy játékélményben lesz része. A kijelző egy Corning Gorilla 2.5D üveggel van fedve, amely széleskörű védelmet nyújt a karcolások és egyéb károk ellen.

8x fényesebb, kristálytiszta fotók

A telefon fejlett, 16 megapixeles kettős zoom kamerával rendelkezik. A ZenFone 4 az első okostelefon a piacon, amely három csúcsminőségű Sony képérzékelőt tartalmaz. Emellett az ASUS SuperPixel Engine segítségével, akár 8-szor fényesebb fotókat is lehet vele készíteni, akár gyenge fényviszonyok mellett is Mindkét kamera lencséje egy rendkívül kifinomult zafír üveggel van fedve, amely véd a karcolásoktól. A fényesebb és világosabb képekhez a telefon 4-tengelyes optikai képstabilizátort (OIS) alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a kép lassabb zársebességgel és minimális elmosódással készüljön.

Tökéletesen éles képek minden helyzetben

A TriTech + technológiával, a gyors autofókusz funkcióval, a kettős képpontokkal és a lézeres fókuszálással, a kiválasztott témára mindössze 0,03 másodperc alatt rá lehet fókusztálni. A TriTech + a témától függően automatikusan kiválasztja a legjobb fókuszálási technológiát, így a telefon a világon a leggyorsabb autofókusszal rendelkezik. Nincs gondja a mozgó tárgyakra való fókuszálással sem, így minden képe garantáltan tökéletesen éles lesz.



Természetes színek, elképesztő részletesség

Elkészíti a tökéletes képet, megnézi a kijelzőn és rájön, hogy valami nem stimmel. A ZenFone 4 fejlett RGB színkorrekciós technológiával rendelkezik, amely érzékeli a fény típusát és ehhez mérten automatikusan beállítja a színeket, hogy az eredmény a lehető legtermészetesebb legyen. Mostantól fényképei a valós színeket, így a tényleges valóságot ábrázolhatják.


Kettős képpont-érzékelő

A kettős képpont-érzékelő két fázisú érzékelési területre osztja fel az egyes képpontokat (pixeleket). Az érzékelő felismeri a tárgy mozgását a fénysugarak közötti változások elemzésével. Az érzékelőnek több mint 12 millió képpontja van működésben a feladat végrehajtása során, ugyanakkor képes a tökéletes fotók biztosítására, még rettenetes fényviszonyok mellett is.


Gyönyörű szelfik minden helyzetben

Még az előlapi 8 megapixeles kamera is gyors fázisú autofókuszt és Sony IMX319 képérzékelő rendszert tartalmaz, ASUS SuperPixel technológiával, amely kétszeresére csökkenti a képek fényérzékenységét, csökkenti a zajszintet, így Ön mindig tökéletes szelfiket készíthet. A SelfieMaster funkció sok effektet adhat képeihez. Továbbá, lehetősége van az árnyékok és a színek valós idejű módosításához, akár videohívások során is.

Kézi üzemmód profi képekhez

Az automatikus mód mellett, az opcionális Pro mód lehetővé teszi a teljes körű irányítást a képek felett. Állítsa be a záridőt, a fehéregyensúlyt, az expozíciós és az ISO értéket. A fényképeket RAW formátumban mentheti, így a beállításokat teljes körűen felügyelete alatt tarthatja. A kézi funkciók mellett számos kreatív mód és effekt áll rendelkezésére, amelyek segíthetnek a fényképek élesítésében és a valódi professzionális eredmények elérésében.

Kiváló teljesítmény a legigényesebb alkalmazások futtatása mellett is

Az ASUS ZenFone 4 Pro csúcsminőségű teljesítménye és az alkalmazások zökkenőmentes lebonyolítása a Qualcomm Snapdragon 835 nyolcmagos processzornak (2,45 GHz) és a 6 GB-os memóriának köszönhető. A 10 nm-es FinFET tranzisztorok második generációja 20 -kal jobb teljesítményt nyújt, miközben 25% -kal csökkenti az áramfogyasztást az előző generációs Snapdragon processzorokhoz képest. A tökéletes játékélmény érdekében, a telefon Adreno csúcstechnológiájú grafikus kártyákkal van felszerelve, a legigényesebb alkalmazások és játékok zavartalan működéséhez.

Nagy sebességű mobilinternet

Az ASUS ZenFone 4 támogatja a gyors 3CA Cat 12/13 LTE Advanced hálózatokat, 3 csatornás aggregációval és akár 600 MB / sec letöltési sebességgel. Támogatja emellett a kétsávos Wi-Fi 802.11ac 2x2-es MIMO konfigurációját az ultragyors és megbízható vezeték nélküli kapcsolatokhoz. A Wi-Fi hotspot segítségével képes lesz megosztani a kapcsolatokat más mobileszközökkel is.

Gyorsabb töltés, hosszabb akkumulátor-élettartam

A tápegységet 3600mAh nagy teljesítményű Li-Pol akkumulátor táplálja, amely akár 2 hét készenléti időt biztosít 4G hálózatban. Az ASUS BoostMaster technológiának köszönhetően a telefon hihetetlen sebességgel tölt. A mellékelt adapterrel 4 órányi beszélgetési időt kaphat mindössze öt perc töltés után. Vannak védelmi funkciók is, amelyek megvédik telefonját a töltés során okozott esetleges károktól.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 5,5"
Kijelző felbontása 1920 × 1080
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Hibrid
SD-kártyahely Igen
Hátlapi kamera felbontása 12 Mpx
Előlapi kamera felbontása 8 Mpx

Funkciók

Tulajdonságok Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Rádió, OTG

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Magasság 156,9 mm
Szélesség 75,6 mm
Mélység 7,6 mm
Súly 175 g
Szín Fekete

Kijelző

Kijelző mérete 5,5 " (13,97 cm)
Kijelző típusa AMOLED
Kijelző pixelsűrűség 401 PPI
Előlapi kamerasziget formája Nincs kivágás

Fényképezőgép

Fényképezőgép típusa Teleobjektív
Hátlapi kamerák száma 2 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 12 Mpx
Teleobjektíves kamera felbontása 16 Mpx
Előlapi kamera felbontása 8 Mpx
Az elülső kamera fényereje f/1,9
Maximális fényerő f/1,7
Képstabilizálás Optikai
Maximum videó felbontás 3840 × 2160 (4K Ultra HD)
Kamera funkciói Optikai zoom, Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 6 GB
Belső memória 64 GB
Memóriakártya típusa Micro SDXC
Maximum memóriakártya kapacitás 2 048 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 2,45 GHz (2 450 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 835
Grafikus gyorsító Adreno 540

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott hálózati típus LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), USB-C
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató, Tok

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 7.0 Nougat
Kód:  AST024b
Termékszám:  90AZ01G1-M00150
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20