Oldal frissítése

Asus Zenfone 4 Selfie ZD553KL arany

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Asus Zenfone 4 Selfie ZD553KL arany

telefon funkciók

155,7 mm

Asus Zenfone 4 Selfie

75,9 mm-es

Asus Zenfone 4 Selfie

7,9 mm

Telefon súlya: 144 g

Úhlopříčka displeje

5.5 "

átlós kijelző

Typ operačního systému

Az operációs rendszer típusa

Android 7.0 Nugát

Výdrž baterie

Az akkumulátor élettartama

3000 mAh

MicroSim

SIM-kártya típusa

nano SIM

Rozměry

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé):

155,7 × 75,9 × 7,9 mm

Vnitřní paměť

64 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

16 + 20 MP

kamera

Připojení

4G / LTE

leggyorsabb internet

SD karta

microSD

memóriakártya-nyílás

Váha

Telefon súlya:

144 g

Tökéletes képek a kettős szelfi kamerának köszönhetően

 Az Asus ZenFone 4 Selfie okostelefonja az egy pár széles látószögű elülső kamerának köszönhetően tökéletes szelfi képek és csodálatos tájképek készítésére is alkalmas. Az így kapott képek rendkívül nagy élességben és szemet gyönyörködtető színekben pompáznak, még ha egészen sötét körülmények között is fotóz. Az Asus Selfie Master segítségével a tökéletességig fejlesztheti a szelfijeit a számos szépítő filternek és effekteknek hála. Mindez egy elegáns fém monolit házban érkezik arany kivitelben, ferde élekkel és lekerekített sarkokkal.

Lenyűgöző kijelző

A telefon elejét uralja az 5,5"-ös IPS kijelző vékony kerettel szegélyezve, amely a HD felbontásnak köszönhetően gyönyörű képeket készít kiváló színreprodukcióval és gazdag kontraszttal. A elkészített képek, videók és egyéb tartalmak tehát lélegzetelállítóan élénk színekben pompáznak majd, amelyek pontosan megfelelnek a valóságnak. A kijelzőt a tartós üvegből készült 2.5D Corning Gorilla Glass borítja, amelyek tökéletes védelmet nyújt a karcolások és az egyéb sérülések ellen.

Két kamera a legnagyobb szépség érdekében

A fő szelfi kamera a legmodernebb Sony Dual Pixel Image képérzékelővel van felszerelve, amely a maximum 20 megapixeles felbontásával gyönyörű képeket eredményez. Az f2.0-ás széles rekeszméret és az ASUS SuperPixel kiváló teljesítményt nyújt még gyenge fényviszonyok között is, így a fotók mindig csodálatosan tiszták és élénk színűek lesznek. A 120 °-os nagy látószögű kamera révén a képernyőn több ember is kényelmesen elfér egyszerre, ugyanígy alkalmas a széles táj és panorámaképek készítésére is. Emellett tárolhatja fényképeit professzionális RAW formátumban, majd később módosíthatja őket egy speciális szoftverrel. 

Autofókusz

A fejlett és részletes autofókusz rendszer fázisérzékelés segítségével utánozza a DSLR kamerákban használt rendszert, így képes pontosan és nagy sebességgel fókuszálni a tárgyakra. Ezért kaphat mindig hihetetlenül éles képeket minimális késleltetéssel, illetve a mozgó objektumokra való fókuszálás sem jelent majd problémát.



Több szépség, több szórakozás

A SelfieMaster szórakoztató alkalmazás lehetővé teszi, hogy különféle effektusok alkalmazásával szépítse az elkészített képeket. 10 funkció áll rendelkezésére, amelyek segítségével például kisimíthatja a ráncokat, eltávolítja a bőrhibákat vagy változtathat a bőr tónusán, stb. Legyen szó akár fényképkészítésről, videofelvételről vagy videohívás lefolytatásáról a barátaival, a SelfieMaster alkalmazás garancia arra, hogy mindig jól néz majd ki.


Fokozza a szépségét

A ZenFone 4 Selfie szoftver LED vakuval van felszerelve, hogy biztosítsa a képek készítésekor a szükséges mennyiségű fényt. A portréfotók készítésekor a beépített vaku finomít a bőr szerkezetén és segít a reális bőrszín elérésében. Ennek hála minden képen úgy néz majd ki, mint egy igazi sztár.

Gyönyörű szelfi minden fényviszonyban

A ZenFone 4 Selfie egy új ASUS SuperPixel kamerát tartalmaz, amely, összehasonlítva más okostelefonokkal, sokkal érzékenyebb a fényre, ezáltal pedig lehetővé teszi, hogy éjszaka vagy gyengén megvilágított környezetben is tiszta szelfi képeket készítsen. A Sony érzékelője egy 1,4µm pixel méretű érzékelővel és egy 1 / 2,55” méretű érzékelővel van felszerelve, amely az egyik legnagyobb érzékelő a mobil telefonok kameráit illetően. A nagyobb pixeles kamera növeli a kamera érzékenységét és csökkenti az elkészült kép szemcsézettségét amely a rossz látási viszonyokból fakad.

Hatékonyan erős, egyszerűen gyors

Az ASUS ZenFone 4 Selfie telefon csúcsteljesítménye és az alkalmazások gördülékeny lefutása a nyolc-magos Qualcomm Snapdragon 430 1,4 GHz-es frekvenciájú és 4 GB-os memóriájú processzor biztosítja. A telefon tárhelyéről a 64 gigabájt-os belső memória gondoskodik, amely egy maximális 256 gigabájtos kapacitású microSDXC memóriakártyával bővíthető. A tökéletes, minimális torzítású hangzásról az ötmágneses hangszórók gondoskodnak, amit az erőteljes NXP Smart AMP technológia hajt.

Hosszú akkumulátor-élettartam

A nagy teljesítményű 3000 mAh Li-pol akkumulátor gyors töltési technológiával gondoskodik a telefon teljesítményéről. Az elülső ujjlenyomat-érzékelő használatával nem csak kényelmesen oldhatja fel telefonját, hanem egyúttal biztonságosan rögzítheti adatait is a szeme előtt. Természetesen lehetősége van a nagysebességű mobil internet (LTE) és a beépített WiFi kapcsolatok használatára is azzal a lehetőséggel, hogy hotspotot hoz létre az internetes kapcsolatok megosztására más mobil eszközök között.

Okosabb és élvezhetőbb felhasználói felület

Az ASUS ZenUI 4.0 legújabb verzióját az Android 7.0-ra úgy tervezték, hogy intuitív vezérlést nyújtson, gyorsabbá tegye a napi feladatait és az információk keresését is. Az új légtervezéssel számos intelligens automatikus funkcióval érkezik, mint pl. egy arc címkézése egy képen vagy egy weboldal címkézése, így a telefon kezelése egy valóságos élménnyé válik.

 

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője 5,5"
Kijelző felbontása 1280 × 720
Operációs rendszer Android
Kártya konfiguráció Dual SIM + memóriakártya
SD-kártyahely Igen
Hátlapi kamera felbontása 16 Mpx
Előlapi kamera felbontása 20 Mpx

Funkciók

Tulajdonságok Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Rádió, OTG

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős
Magasság 155,7 mm
Szélesség 75,9 mm
Mélység 7,9 mm
Súly 144 g
Szín Aranyszínű

Kijelző

Kijelző mérete 5,5 " (13,97 cm)
Kijelző típusa IPS
Kijelző pixelsűrűség 267 PPI
Előlapi kamerasziget formája Nincs kivágás

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma 1 ×
Előlapi kamerák száma 1 ×
Hátlapi (fő) kamera felbontása 16 Mpx
Előlapi kamera felbontása 20 Mpx
Maximális fényerő f/2
Képstabilizálás Stabilizátor nélkül
Maximum videó felbontás 1920 × 1080 (Full HD)
Kamera funkciói Vaku

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor Beépített akkumulátor

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM) 4 GB
Belső memória 64 GB
Memóriakártya típusa Micro SDXC
Maximum memóriakártya kapacitás 256 GB
Processzor címke Qualcomm
Processzormagok száma 8 ×
Processzor frekvencia 1,4 GHz (1 400 MHz)
Processzor típusa Qualcomm Snapdragon 430
Grafikus gyorsító Adreno 505

Kommunikáció és hálózat

Vezeték nélküli technológiák WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Támogatott hálózati típus LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Nano SIM
Másodlagos SIM kártya típus Nano SIM

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), Micro USB
Érzékelők Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő

Rendszer

Operációs rendszer verziója Android 7.0 Nougat
Felhasználói felület Zen UI
Kód:  AST026c
Termékszám:  ZD553KL-5G027WW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10