Oldal frissítése

ASUS ZENBOOK UX303UA

Kiegészítők a termékhez

ASUS ZENBOOK UX303UA


Asus bemutatja a másik mellett a népszerű körét laptopok Zenbook, amely büszkélkedhet jellegzetes egészében alumínium test. Elődei megtartja minden előnyével - könnyű, nagyon erős és vékony, mint aelülső eléri a vastagsága mindössze 3 mm. Megtartja az ikonikus design csiszolt fém. Stílusos szín egészíti ZenBooku egyedülálló és időtlen megjelenés.


Elképesztően részletes nézet

Elképesztően részletes nézet

A kijelző ugyanolyan szép, mint amit elvár egy ilyen gyönyörű notebook. Tökéletesen éles 13.3 "kijelző HD vagy akár Full HD felbontású ideális feltételeket biztosít mind a munka és a szórakozás. Hála fényereje 300 cd / m2, kontrasztaránya 770: 1 élénk színeket mély fekete és ragyogó fehér. A kijelző IPS technológiával kérkedikszéles látószög 178 fok, és széles színskálát (72% NTSC). 


Tovább dolgozni és okosabb

Energiahatékony komponensek lehetővé teszik az akkumulátor működése akár 7 órán át egy töltéssel, ami azt jelenti, hogy a keresést a konnektorba lesz ritkább ügyek. exkluzív technológiákSuper Hybrid Engine II növeli az akkumulátor élettartamát akár 25%.Azonnali Zenbook felébred 2 másodpercre, és folytathatja, ahol abbahagyta.

Tovább dolgozni és okosabb

csúcsteljesítmény

csúcsteljesítmény

Teljesítménye Zenbook UX303UA tartalék. Ez a legújabb6. generációs processzorok Intel Skylake ezért soha nem engedi várni bármilyen munkát. A grafikai teljesítményt az integrált Intel grafikus kártya HD Graphics 520.


Legfontosabb jellemzők

  • Az akkumulátor élettartama akár 7 óra - hosszú órákat dolgozni anélkül, fiókos
  • Multitouch touchpad - tökéletes vezérlésére a Windows 10
  • Gyors vezeték nélküli - 3-szor gyorsabb adatátvitel
  • Háttérvilágítással ellátott billentyűzet - a munka a sötétben
  • ASUS SonicMaster - kristálytiszta hang
  • Intel Skylake - gazdaságos és nagy teljesítményű processzor
  • USB 3.0 - gyors adatátvitelt és töltés
  • Stílusos kialakítás - minden alumínium test vágott jellemző sok Zen
  • HD Webcam - Maradjon kapcsolatban a barátokkal a nagy felbontású
Legfontosabb jellemzők

A tágas touchpad intelligens mozdulatok

A tágas touchpad intelligens mozdulatok

Nagy multitouch touchpad azonos méretarány, mint a képernyő, és ellenőrzésA tájékozódás a képernyőn lesz a legpontosabb.Intelligens Gesztusok okos gesztusok cseréje számos funkciója az érintőképernyőn. Így teljes mértékben a legújabb operációs rendszer Windows 10 anélkül, hogy egy érintőképernyő. 


Gyors csatlakozás minden irányban

Zenbook UX303 teszi a gyors vezeték nélküli kapcsolatA legfrissebb 802.11ac szabvány és sebessége akár 867 Mbit / s, ami akár háromszor gyorsabb, mint a 802.11n. Bízza a mobil eszközök segítségével a Bluetooth 4.0 kisebb hatása az akkumulátor élettartamát. 
Három USB 3.0 port garantáltan akár 10-szer gyorsabb adatátvitel, mint az USB 2.0. One port, felszerelt technológiaAsus USB Charger + kapcsolódó díjak berendezések akár 50% -kal gyorsabb - akkor is, ha a laptop alvó vagy kikapcsolt üzemmódban.

Gyors csatlakozás minden irányban

háttérvilágításos billentyűzet

háttérvilágításos billentyűzet

A billentyűzet még mindig az egyik legfontosabb eleme a notebook. Ezért Zenbook a lehető legjobbbillentyűzet háttérvilágítással, amely szakmailag tervezett és optimalizált kényelmes gépelést tíz körömmel és két ujjal. Érzékelő technológia automatikusan beállítja a szinten a billentyűzet háttérvilágítás szerint a környezeti fény a maximális kényelem.  

Kód:  NA616a0NAD
Termékszám:  UX303UA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10