Oldal frissítése

ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4375T sötétszürke

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kiegészítők a termékhez

ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4375T sötétszürke

Az érintőképernyős notebook praktikus megoldás, amennyiben egy gépet szeretnél munkára vagy szórakozásra. A hordozható számítógépek specifikációi különbözőek, ennek okán egyetlen modell sem univerzális. Ez a tablet és laptop keverék különleges forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően becsukható mint egy könyv. Ezért kezelhető notebookként vagy a billentyűzetet eltávolítva tabletként. A(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4375T sötétszürke könnyűszerrel összecsukható úgy is, hogy a billentyűzet állványként funkcionáljon.

Hogy mit kínál a(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4375T sötétszürke hibrid laptop monitorja?

Képernyőjének képátlója 13,3 ". A 14" körüli méretű kijelző elsősorban a könnyen hordozható modellekre jellemző. Ráadásul érintőképernyős, így képes az egeret is helyettesíteni.

A(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4375T sötétszürke érintőképernyős laptop chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden kiemelkedő notebook lényeges része. Sokkal fontosabb a processzor modelltípusa, mint kizárólag a teljesítménye, amit a processzor magjainak száma és órajele indikál. Az Intel nagyszerű és ésszerű hierarchiát dolgozott ki. A CPU-kat a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig rangsorolja: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még ennél is gyengébb. Az Intel Atom egy kicsit más sorozat, amelyet táblagépekhez terveztek. Kicsit más tipológiát alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek állnak a legfelső szinten, amelyek fokozatosan felváltják a korábbi sorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám komolyabb teljesítményt jelöl. A TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett produkál. Ez a szám egy segítség a processzor hatékonyságának megállapításához. A hordozható számítógépek több mint fele 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb fogyasztást tipikusan a rendkívüli teljesítményű laptopoknál találhatunk.

A grafikus kártyák tipológiája ehhez hasonló. A dedikált kártyák javarészt nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a processzorba építettek. Az újabb chipek nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a régebbi típusok. A RAM kapacitása a grafikus kártya teljesítményének fontosabb attribútuma. Az általános használathoz elegendő körülbelül 2 GB. Ha néhanapján hevesebben játszol RPG játékokat, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. Nagy gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy nagyobb memóriakapacitás javasolt.

A(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4375T sötétszürke laptop/tablet HDD és RAM kapacitása

A memória (RAM) kapacitását a használat célja határozza meg. A legegyszerűbb tablet PC-k 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM a középkategóriás számítógépek ismérve, de ha nem csak alapvető programokhoz szeretnéd használni akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Alkalmazásaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen raktározhatod. Az SSD rövidítés azt jelenti Solid State Drive - érthetőbben, flash memórián alapuló meghajtó. Sokkal gyorsabb és energiatakarékosabb, mint a normál lemezek. A HDD jelenti a klasszikus meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a tárgyalt típusok kombinált használata annyi különbséggel, hogy az SSD tag a HDD blokkhoz viszonyítva sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó főleg olyan laptopoknál figyelhető meg, amelyek két HDD csatlakozóval vannak ellátva. Az egyik SSD a másodlagos pedig a klasszikus HDD. A tablet PC-hez tartozik: Háttérvilágítású billentyűzet, Ujjlenyomat-leolvasó, Érintőképernyő és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 13,3 "
Kijelző típusa Tükröződésmentes
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i7
Processzor modell szám Intel Core i7 8550U Kaby Lake R
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core boost frekvencia 4 GHz (4 000 MHz)
Cache Processzor 8 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 512 GB
Meghajtó interfészek PCIe

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 0,3 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 39 Wh
Cellák száma
Akkumulátor üzemidő 11,5 óra

Kialakítás

Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,1 kg

Interfész

USB-C 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 313 mm
Maximális magasság 10,9 mm
Mélység 218 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Asus ZenBook
Kód:  NA620f95s
Termékszám:  UX370UA-C4375T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20