Oldal frissítése

ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4196T Kék

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4196T Kék

A tablet PC praktikus eszköz, ha éppen egy gépet szeretnél házi feladatok írására és filmezésre. Az érintőképernyős laptopok jellemzői nagyban eltérnek, ennek okán egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni. A tablet PC különleges forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően összecsukható mint egy könyv. Ezért használható klasszikus számítógépként és tablet módban is. A(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4196T Kék egyszerűen forgatható úgy is, hogy egy A betűre emlékeztessen.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4196T Kék érintőképernyős notebook monitorja?

Képernyőjének képátlója 13,3 ". A 14" körüli átmérőjű képernyő elsődlegesen a könnyen szállítható modellekre jellemző. Ez a darab ráadásul érintőképernyős, így még egérre sem lesz szükséged.

A(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4196T Kék érintőképernyős laptop processzora és teljesítménye

A processzor minden tekintélyes notebook lényeges része. Sokkal meghatározóbb a processzor modelltípusa, mint a puszta ereje, amit a processzormagok száma és frekvenciája fejez ki. Az Intel szép és ésszerű besorolást talált ki. Chipjeit a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig jelöli meg: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet főleg táblagépekhez fejlesztettek ki. Kicsit eltérő besorolást alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek állnak a teljesítmény csúcsán, amelyek felváltották a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközökbe kerül. A nagyobb szám nagyobb gyorsaságot jelöl. A Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett képes nyújtani. Ez a szám egy plusz információ a processzor hatékonyságának kiderítéséhez. A hordozható számítógépek jelentős része 25 W érték alatt marad, nagyobb TDP-t tipikusan a gamer notebookoknál fedezhetünk fel.

A grafikus kártyák (GPU) tipológiája is hasonló. A dedikált kártyák jellemzően nagyobb teljesítményt kínálnak, mint az integráltak. A drágább processzorok erősebbek, mint a korábbi verziók. A RAM kapacitása a grafikus kártya teljesítményének fontosabb tulajdonsága. A mindennapi használathoz elégséges 2 GB RAM . Ha alkalmanként hevesebben játszol FPS játékokat, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. Komoly gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy annál nagyobb memóriakapacitás ésszerű.

A(z) ASUS ZenBook Flip S UX370UA-C4196T Kék laptop/tablet HDD és RAM mérete

A memória (RAM) nagyságát a használat célja alapján válaszd ki. A leggyengébb notebookok/tabletek 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM az elérhető árú gépek tulajdonsága, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD meghajtón archiválhatod. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - egyszerűbben, flash memórián alapuló merevlemez. Érezhetően gyorsabb és ellenállóbb, mint a normál merevlemezek. A HDD jelenti a normál meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD az említett típusok keveréke csak az SSD tagja a HDD modulhoz mérten jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó tipikusan olyan laptopoknál használható, amelyek két HDD interfésszel vannak ellátva. Az első SSD a második pedig az egyszerű HDD. A tablet PC kiegészítői: Érintőképernyő, Operációs rendszer, Ujjlenyomat-leolvasó és Háttérvilágítású billentyűzet.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 13,3 "
Kijelző típusa Tükröződésmentes
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 8250U Kaby Lake R
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core boost frekvencia 3,4 GHz (3 400 MHz)
Cache Processzor 6 MB

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 256 GB
Meghajtó interfészek PCIe

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 0,3 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 39 Wh
Cellák száma
Akkumulátor üzemidő 11,5 óra

Kialakítás

Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,1 kg

Interfész

USB-C 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 313 mm
Maximális magasság 10,9 mm
Mélység 218 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Garancia

Kiterjesztett garancia Nincs kiterjesztett garancia
Kód:  NA620f95h
Termékszám:  UX370UA-C4196T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10