Oldal frissítése

ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL076T Kék

Magyar billentyűzetes termék
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL076T Kék

Az érintőképernyős notebook praktikus eszköz, ha csak egyetlen gépet akarsz munkára vagy játszásra. A hordozható számítógépek tulajdonságai sokban különböznek, ennél fogva egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni. A tablet PC egy különleges forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően összecsukható mint egy könyv. Így használható klasszikus laptopként de tabletként is. A(z) ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL076T Kék természetesen összehajtható úgy is, hogy egy A betűre emlékeztessen.

Hogy mit kínál a(z) ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL076T Kék tablet PC kijelzője?

Kijelzőjének átmérője 13,3 ". A 14" méretű képernyő főleg a könnyen hordozható modellekre jellemző.

A(z) ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL076T Kék érintőképernyős laptop CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden jelentős laptop sarokköve. Sokkal többet mond a processzor modellje, mint az ereje, amit a processzor magjainak száma és órajele ad meg. Az Intel szép és kézzel fogható rangsort dolgozott ki. Chipjeit a lassabbaktól a gyorsabbakig rangsorolja: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy erőtlenebb sorozat, a Celeron pedig még ennél is kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen más sorozat, amelyet táblagépekhez terveztek. Hasonló rangsort alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k a leggyorsabbak, amelyek felváltották az előző generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközökbe kerül. A magasabb szám nagyobb teljesítményt jelent. A TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb teljesítmény mellett mértek. Ez az érték egy kis segítség a processzor hatékonyságának meghatározásához. A notebookok nagyobbik része 25 W fogyasztási érték alatt marad, nagyobb fogyasztást főleg a kimagasló teljesítményű számítógépeknél fedezhetünk fel.

A videokártyák (GPU) rangsorolása hasonló alapelvekre épül. Az önálló grafikus kártyák általában nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint az integráltak. Az újabb generációs CPU-k erősebbek, mint a régebbiek. A RAM kapacitása a kártya teljesítményének fontos indikátora. A mindennapi használathoz megfelel 2 GB RAM . Ha néhanapján hevesebben játszol FPS játékokat, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. Gamerek számára 6 GB, vagy annál is nagyobb grafikus memória ajánlott.

A(z) ASUS ZenBook Flip 13 UX362FA-EL076T Kék hibrid notebook meghajtó és memória kapacitása

A memória (RAM) mennyiségét a használat célja alapján válaszd ki. A legegyszerűbb tablet PC-k 2 GB memóriával vannak ellátva. 4 GB RAM a nem túl drága hordozható számítógépek ismérve, de ha több alkalmazást is futtatsz egyszerre akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Alkalmazásaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen archiválhatod. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - tehát, mozgó alkatrészek nélküli meghajtó. Sokkal gyorsabb és tartósabb, mint a klasszikus meghajtók. A HDD jelenti a tipikus meghajtót forgó mágnesezhető lemezekkel. Az SSHD az előző típusok kombinált használata csak annyi különbséggel, hogy az SSD tagja a HDD blokkhoz viszonyítva kisebb méretű. HDD + SSD meghajtó főleg olyan hordozható számítógépeknél figyelhető meg, amelyek két merevlemez foglalattal vannak ellátva. Az elsődleges SSD a szolga pedig a hagyományos HDD. A csomagolás tartalma: Háttérvilágítású billentyűzet.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 13,3 "
Kijelző típusa Fényes
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i7
Processzor modell szám Intel Core i7 8565U Whiskey Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 4,6 GHz (4 600 MHz)
Core boost frekvencia 1,8 GHz (1 800 MHz)
Cache Processzor 8 MB

Rendszermemória

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 512 GB
Meghajtó interfészek M.2

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 50 Wh
Cellák száma 3db

Kialakítás

Üzemmód Átalakítható

Szín

Szín Kék

Tömeg

Tömeg 1,3 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 2 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi WiFi 802.11ac
WiFi verzió WiFi 5
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 305 mm
Maximális magasság 16,9 mm
Mélység 196 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Asus ZenBook

Csomag tartalma

A csomag tartalma Adapter, Stylus ceruza

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  NA620a80k
Termékszám:  UX362FA-EL076T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20