Oldal frissítése

ASUS ZenBook 15 UX534

Kiegészítők a termékhez

ASUS ZenBook 15 UX534

A stílusos, letisztult és innovatív ASUS ZenBook 15 UX534 ultrabook, csodálatos keret nélküli NanoEdge kijelzővel ellátott. A világ egyik legkisebb 15 hüvelykes notebook-ja, 12% -kal kisebb, mint az előző generációs ZenBook 15 (UX530). A ZenBook 15 UX534 készülékkel egy új, könnyen hordozható, ultrakönnyű és ultravékony kialakítás szintjére léphetsz. Légy kreatív és dolgozz bárhol, bármikor. Az UltraBook ZenBook 15 UX534 egy forradalmian új ScreenPad - dal felszerelt, amellyel leegyszerűsíti a munkafolyamatokat és növeli hatékonyságodat.

A ZenBook 15 UX534 notebook legfontosabb jellemzői

  • Az innovatív ASUS ZenBook 15 UX534 ultrabook növeli hatékonyságodat
  • Könnyedén hordozható ultravékony kivitel
  • NanoEdge kijelző UHD felbontással és vékony kerettel
  • Magas teljesítményű processzor és gyors mentés
  • NVIDIA GTX játékgrafika
  • ScreenPad - interaktív okos touchpad 
  • Tökéletes ASUS SonicMaster hangzás
  • Átfogó kapcsolódás
  • Tesztelt ellenállóság és hosszú akkumulátor-élettartam

A ZenBook 15 UX534 laptop NanoEdge kijelzője

A ZenBook 15 UX534 laptop éles és világos NanoEdge kijelzője magas UHD felbontása, széles látószögei a és pontos, életszerű színei a 100% sRGB színtérben minden vizuális hatást tökéletes minőségben ad vissza. A tökéletesen tiszta képalkotásért széles látószögű, 178 ° -os technológiával felszerelt, mely oldalszögből nézve is tiszta képet ad. A ZenBook 15 kijelzőjének mind a négy oldala 2,9 mm keskeny kerete nagyobb teret biztosít a kisebb méretű tartalom számára is, 92% -os képernyő / test arány mellett.

ASUS ScreenPad - a ZenBook 15 UX534 laptop okos touchpad - ja 

A ScreenPad egy izgalmas új módja a laptop használatának. Ez az interaktív másodlagos érintőképernyő növeli hatékonyságodat, és lehetővé teszi a ZenBook 15 UX534 számára az alkalmazások egyszerű kezelését és saját munkafolyamatok létrehozását multitasking módban. Az okostelefonhoz hasonló intuitív kezelőfelülettel rendelkezik. Számos praktikus segédeszközt tartalmaz, például az összetett billentyűzet-szekvenciák automatizálását, amelyek egyetlen gombnyomással előhozhatók. Dolgozhatsz a ZenBook 15 UX534 notebook fő kijelzőjén, miközben megnyithatod a kapcsolódó kísérő alkalmazásokat a ScreenPad-on.

A ZenBook 15 UX534 laptop modern, magasteljesítményű hardvere

Az ASUS ZenBook 15 UX534 a legmodernebb alkatrészekkel felszerelt6 és úgy tervezték, hogy mindennel megbirkózzon, ami csak eszedbe juthat. Az erőteljes processzor, gyors mentés és játék osztályú grafika a legigényesebb feladatok lehető leggyorsabb megoldását biztosítják. A ZenBook 15 UX534 soha nem fog megvárakoztatni. A legerősebb változatban négymagos processzorok találhatók az Intel Core i7 sorozatból, amelyek akár 16 GB RAM támogatással büszkélkedhetnek. Az NVIDIA GTX 1650 MAX-Q grafikus chip ugyanakkor a legtöbb játékhoz első osztályú. A ZenBook 15 UX534 professzionális minőségben megoldja az összes feladatot, legyen szó fénykép- vagy videoszerkesztésről, 3D grafikai megjelenítésről vagy élő adatátvitelről.

A ZenBook 15 UX534 notebook kényelme és ergonómiája

A maximális kényelem és komfort érdekében az ASUS ZenBook 15 UX534 egy exkluzív ErgoLift zsanérral felszerelt, amely automatikusan a legkényelmesebb helyzetbe hozza a billentyűzetet  gépeléshez. Ezen felül az Ergolift kialakítás javítja a hűtési teljesítményt és a hangminőséget. A ZenBook 15 UX534 notebook tökéletes ergonómiájú háttérmegvilágított billentyűzete speciális billentyűkkel ellátott, amelyeknek köszönhetően például egyetlen nyomással rögzítheted a képernyőt vagy lezárhatod a rendszert.

Kommunikáció határok nélkül

A csúcsteljesítményű portok teljes készlete tökéletes, rugalmas és zökkenőmentes kapcsolatot biztosít a ZenBook 15 UX534 számára, az irodában és útközben egyaránt. Az USB-C és az USB-A Gen 2 portok 10 Gb / s jelátviteli sebességre képesek, rajtuk kívül egy USB-A Gen 1 és HDMI portot is találsz. A aZenBook 15 UX534 vezeték nélküli kommunikációját dual gigabites WiFi 5 (802.11ac) és a Bluetooth 5.0 biztosítja.

ASUS ZenBook 15 UX534 ASUS SonicMaster audio technológiával

A legtökéletesebb hangzásélményt az ASUS SonicMaster közvetíti számodra, amely a hardver és a szoftver kombinációja a pontos hangolás lehetőségével. Az okos erősítő határozott hangot ad, nem kívánatos torzítás nélkül. Az ASUS ZenBook 15 UX534 az eddigi legjobb hangzást nyújtja, amilyennel laptop esetében találkozhattál.

Tartósság és okos interakció

Az ASUS ZenBook 15 UX534 megfelel a rendkívül igényes MIL-STD 810G katonai szabványnak. Rendkívül igényes körülmények között tesztelték, beleértve a szélsőséges magasságot, hőmérsékletet és páratartalmat. A ZenBook 15 UX534 olyan intelligens funkciókkal áll rendelkezésedre, mint az arc- és hangfelismerés, ezáltal új érintkezési lehetőségeket kínál a laptopoddal. Jelentkezz be könnyedén a Windows Hello és a beépített IR kamera segítségével. Az ASUS ZenBook 15 UX534 készüléket egy nagy kapacitású 71Wh akkumulátor működteti amely még hosszú és igényes munkanapon sem hagy cserben, üzemideje egyetlen feltöltéssel akár 17 óra.


Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 15,6 "
Kijelző típusa Tükröződésmentes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i7
Processzor modell szám Intel Core i7 10510U Comet Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core boost frekvencia 4,9 GHz (4 900 MHz)
Cache Processzor 8 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Játék
Videókártya memória mérete 4 GB

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1650 Max-Q

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Pro

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 1 000 GB
Meghajtó interfészek PCIe
SSD kapacitás 1 000 GB (1 TB)

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel, ScreenPad

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 71 Wh
Cellák száma 8db

Kialakítás

Üzemmód Klasszikus laptop

Szín

Szín Kék

Tömeg

Tömeg 1,65 kg

Interfész

USB-C 1 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi WiFi 802.11ax
WiFi verzió WiFi 6
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 354 mm
Maximális magasság 18,9 mm
Mélység 220 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Cseh, Szlovák

Termékszéria

Notebook sorozata Asus ZenBook
Part number UX534FTC-A8186R

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  NA630a00nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05