Oldal frissítése

ASUS ZenBook 14 UX434FLC-A5216T Kék

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kiegészítők a termékhez

ASUS ZenBook 14 UX434FLC-A5216T Kék

ASUS ZenBook UX434FLC, mester notebook ScreenPad 2.0-val

Az Asus bemutatja az egyik legjobb laptopot. A Zenbook új generációját teljesen átalakították a mobil technológia új korszakához. Az Asus ismét a precíziós alumínium konstrukcióval, kör alakú csiszolással készítette a laptopot, ami jellemző a Zen sorozatra. Mindazonáltal mindenkit magával ragad majd a kompakt méret, mivel a ZenBook csak 16,9 mm magas és súlya mindössze 1260 gramm. Az ikonikus jele a forradalmian új ScreePad 2.0, amely kimeríthetetlen lehetőségekkel rendelkezik. Bizonyára még nem volt ilyen többfunkciós érintőpad eddig a laptopodon.

14"

IPS kijelző

12 óra

egy töltéssel

1,26 kg

súly

256 GB

SSD

Csodálatos látvány a NanoEdge kijelzővel

Az új NanoEdge kijelző, amely a panelen mind a négy oldalán keret nélküli kivitellel rendelkezik, hibátlan az ASUS ZenBook UX434FLC-n. Minden kép még inkább magával ragadó, kevésbé tolakodó elemekkel a szemed számára. Az ultravékony kereteknek csak 2,9 mm-es oldala van. Az ASUS ZenBook UX434FLC abszolút tökéletes képernyővel van felszerelve, amely 100% -ban lefedi az sRGB színtartományt.

ASUS ScreenPad 2.0

Ez egyszerűen versenyelőnye az ASUS ZenBook UX434FLC notebooknak. Kérdezed miért? A szokásos érintőpad helyett egy 5,65 hüvelykes érintőképernyője van, amely számos funkcióval rendelkezik. Optimalizált környezete például Spotify, Evernote vagy Corel alkalmazásokban történő videószerkesztésnél működik. Az ASUS ScreenPad 2.0-on egy teljesen más alkalmazást is futtathatsz, mint amit éppen használsz. Ezen felül az energiahatékonyság megnőtt az első generációhoz képest.

ErgoLift pánt

A ZenBook sorozat használatával biztos lehetsz benne, hogy kényelmed az egyik legfontosabb prioritás. Az ASUS ZenBook UX434FLC exkluzív ErgoLift csuklópánttal érkezik, ez egy olyan mérnöki remekmű, amelynek célja a billentyűzet automatikus megdöntése a legkényelmesebb gépelési helyzetbe. De ez még nem minden. A gondosan kiszámított dőlés javítja a hűtést és a hangteljesítményt is.


Hihetetlen teljesítmény egy vékony testben

Maguk a technikusok egy nagyon kihívást jelentő feladatot választottak, azzal a céllal, hogy extra vékony notebookot készítsenek, amely nagy teljesítményű. Ennek eredményeként a vékony váz és az erőteljes alkatrészek példátlan kombinációja jön létre. Ezen kívül az ASUS ZenBook UX434FLC egy modern Intel Core i5 10210U Comet Lake processzor, amelyet gyors tárolás vagy NVIDIA GeForce MX250 grafikus kártya egészít ki.

ASUS ZenBook UX434FL


ASUS ZenBook UX434FL

Pontos billentyűzet kompromisszumok nélkül 

Az ASUS ZenBook UX434FLC számára a billentyűzetet a kialakítását szem előtt tartva tervezték már a kezdetektől fogva. A teljes körű háttérvilágítású billentyűzet lenyűgöző 1,4 mm-es billentyűleütéssel rendelkezik, ami sokkal kényelmesebbé és pontosabbá teszi a gépelést.


Megnövelt tartósság

A szigorú MIL-STD 810G katonai tartóssági előírások teljesítéséhez az ASUS ZenBook UX434FLC-nek teljesítenie kellett egy nagyszámú igényes tesztet. Megbirkózik a váratlan földre eséssel és az alacsony és magas váltakozó hőmérséklettel. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy az adataiddal semmi sem történik.

ASUS ZenBook UX434FL


ASUS ZenBook UX434FL

Harman Kardon Audio

Az ASUS ZenBook 14 UX434 négy különálló kiváló minőségű hangszóróval rendelkezik, amelyek valódi minőségű surround hangot sugároznak, mintha moziban lennél. A speciális négycsatornás intelligens erősítő maximális hangerőt biztosít nulla torzítás mellett a kiváló és tiszta hangzás érdekében.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 14 "
Kijelző típusa Tükröződésmentes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 10210U Comet Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core boost frekvencia 4,2 GHz (4 200 MHz)
Cache Processzor 6 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4

Videókártya

Grafikus kártya típusa Dedikált
Videókártya memória mérete 2 GB
Stream processzorok száma 384×
GPU Benchmark 2 592

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell MX250

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 256 GB
Meghajtó interfészek M.2
SSD kapacitás 256 GB (0,26 TB)

Felszerelés

Felszereltség Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 50 Wh
Cellák száma 3db

Kialakítás

Üzemmód Átalakítható

Szín

Szín Kék

Tömeg

Tömeg 1,26 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi WiFi 802.11ax
WiFi verzió WiFi 6
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 319 mm
Maximális magasság 16,9 mm
Mélység 199 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Asus ZenBook

Csomag tartalma

A csomag tartalma Adapter

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  NA626d46x4c
Termékszám:  UX434FLC-A5216T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10