Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ASUS ZenBook 14 UX433FA-A5047T Ezüst

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar billentyűzetes termék
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS ZenBook 14 UX433FA-A5047T Ezüst

ASUS ZenBook UX433 - a mesterien kidolgozott laptop NumberPad funkcióval

Az Asus a legjobb laptop-gyártók egyike. A Zenbook modell új generációját teljesen újratervezték a mobil technológia új korszakához. Az Asus újból a precíz, körkörösen csiszolt alumíniumszerkezetre támaszkodik, amely jellemző a Zen vonalra. Azonban mindenki megcsodálja a kompakt méreteit és a kis tömegét is - a ZenBook csak 15,9 mm vastag, és mindössze 1200 gramm. Továbbá az ikonikus  NumberPad funkcióval is rendelkezik, amely az érintőpadot világító numerikus billentyűzé alakítja.

14"

Kijelző

14 óra

Üzemidő egyetlen feltöltéssel


1,2 kg

Tömeg

256 GB

SSD

Lenyűgöző látvány NanoEdge kijelzővel

Az új NanoEdge kijelző, amelynél a panel mind a négy oldala keret nélküli kialakítású, egyszerűen lélegzetelállító a ZenBook UX433-on. Minden kép még intenzívebb, kevesebb zavaró elemmel a szemed számára. Az ultra-vékony keret oldala mindössze 2,9 mm, alja 3,3 mm a teteje pedig  6,1 mm, így rengeteg helyet biztosít a kamera elhelyezéséhez. A ZenBook UX433 egy all-in-one képernyőt tartalmaz, amely 100% -os lefedettséget biztosít az sRGB színtartományban.

ErgoLift zsanér 

A ZenBook 14 UX433 esetén biztos lehetsz abban, hogy a kényelem az egyik legfontosabb prioritás. A ZenBook 14 az exkluzív ErgoLift zsanérral, egy olyan mérnöki remekművel rendelkezik, amelynek célja, hogy a billentyűzetet automatikusan a legkényelmesebb állásba állítsa. De ez nem minden. A gondosan kiszámított billentés javítja a hűtést és a hangteljesítményt is.


ASUS ZenBook 14 UX433

Hihetetlen teljesítmény vékony házban

A technikusok számára nagy kihívást jelentett, amikor azt a célt tűzték ki, hogy létrehoznak egy extra vékony, nagyteljesítményű laptopot. Az eredmény pedig egy példátlan, vékony laptopház lett, amelyben erőteljes alkatrészek vannak. A modell belsejében Intel Core i5 processzor, 8 GB-os rendszermemória és egy nagyon gyors, 256 GB-os SSD meghajtó található.


Megnövelt tartósság

Ahhoz, hogy a ZenBook 14 UX433 laptop megfeleljen a szigorú MIL-STD 810G katonai előírásoknak, igényes teszteken kellett átmennie. Túléli a váratlan leejtést a földre, valamint a váltakozó, alacsony és magas hőmérsékletű területeket. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy semmi sem történik az adataiddal.

ASUS ZenBook 14 UX433


ASUS ZenBook 14 UX433

Kompromisszumok nélkül pontos billentyűzet

A ZenBook 14 UX433 esetében a billentyűzet kialakítása kezdettől fogva a fontos tervezési szempont volt. A teljes funkcionalitású, háttérvilágítású billentyűzet lenyűgöző, 1,4 mm-es billentyűúttal rendelkezik, így sokkal kényelmesebbé és pontosabbá teszi az írást. A notebook tartalmaz egy új NumberPad eszközt is, amely egy számbillentyűzettel rendelkező érintőpad a gyors adatbevitelhez.

Teljes csatlakoztathatóság

Az összes eszköz és periféria csatlakoztatása nem is lehetne gyorsabb vagy egyszerűbb, mint a ZenBook 14 UX433 laptop új USB-C portjával. Ezen keresztül csatlakoztathatod a monitort, elláthatod árammal az eszközöket és természetesen továbbíthatod az adatokat. Mindezt egy kétirányú csatlakozón keresztül. Megtalálható egy USB 3.2 Gen 1 port, egy USB-C 3.2 Gen 2 port, egy HDMI port és egy kártyaolvasó is rajta, így könnyen csatlakoztatható az összes jelenlegi és jövőbeli perifériához.



ASUS ZenBook 14 UX433

Harman Kardon hangzás

Az ASUS ZenBook 14 UX433 négy különálló, kiváló minőségű hangsugárzóval rendelkezik, amelyek valódi térhangzást biztosítanak. Ennek köszönhetően olyan hangminőséget élvezhetsz, mintha moziban ülnél. A különleges, négycsatornás, intelligens erősítő maximális, nulla torzítású hangerőt biztosít a kiváló, tiszta hangzás érdekében.


Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 14 "
Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Kijelző típusa Matt
Oldalarány 16:9

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 8265U Whiskey Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core boost frekvencia 3,9 GHz (3 900 MHz)
Cache Processzor 6 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárhelykapacitás 256 GB
Meghajtó interfészek PCIe

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 p

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 50 mAh
Cellák száma

Kialakítás

Üzemmód Klasszikus laptop

Tömeg

Tömeg 1,2 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 319 mm
Maximális magasság 15,9 mm
Mélység 199 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Asus ZenBook
Kód:  NA626c90h
Termékszám:  UX433FA-A5047T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15