Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Asus ZenBook 13 UX334FL-A4015T Kék

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Asus ZenBook 13 UX334FL-A4015T Kék

ASUS ZenBook UX334FL, mindig készen az utazásra

Az Asus tovább bővíti a népszerű ZenBook családot, egy már megszokottan teljesen alumínium burkolatú, 13,3"-es kijelzőjű termékkel. Az elődeinek az összes erényét magával hozta - pehelysúlyú, erőteljes és vékony. Ugyanakkor az ikonikus, vágott fém designt is megőrizte. A stílusos szürke formatervezése pedig egyedi és időtálló megjelenést kölcsönöz neki.

13 órás

extrém hosszú akkumulátoridő

17,9 mm-es

vékony profil

1,22 kg-os

tömeg

256 GB-os

SSD

Gyorsaság és energiatakarékosság

A teljesítménymutatóit tekintve, ez a számítógép nem panaszkodhat a sebességre és az erőre sem, hiszen az Intel nyolcadik generációs Whiskey Lake i5 processzora hajtja. Mind a programok, mind a bonyolult számítások könnyedén futtathatók a gyors operációs memóriájának segítségével, melyből 16 GB található a notebookban. A grafikai megjelenítésről szintén a processzor gondoskodik az integrált Intel UHD Graphics 620 kártyával. A gyors indulásért és betöltért az Asus ZenBook 256 GB-os kapacitású SSD-vel érkezik. Ez olyan tárhely, amely nagy sebességgelolvassa és tárolja az adatokat. Ennek köszönhetően gyorsabban feláll a rendszer, rövidebb a programok reakcióideje és javul a tárolt fájlok hozzáférhetősége, tehát a munkád hatékonysága is.

Fantasztikus NanoEdge kijelző

A kijelző úgy néz ki, ahogy azt egy ilyen gyönyörű notebooktól elvárod. A tökéletesen éles, 13,3"-es Full HD kijelző egyaránt ideális körülményeket biztosít a munkához és a szórakozáshoz. A magas fényerősségének hála, valóságos színeket, a fekete rengeteg árnyalatát és fénylő fehéreket hoz. Az IPS kijelző széles, 178°-os betekintési szöggel és széles színterjedelemmel (72% NTSC) büszkélkedhet.

USB-C csatlakoztathatóság mindkét oldalon

ASUS ZenBook UX334FL gyors, vezeték nélküli csatlakozást biztosít a legújabb 802.11ac standardnak köszönhetően, akár 867 Mbit/s-os sebességgel, ami akár 3× gyorsabb, mint a 802.11n. Dolgozz mobileszközökkel Bluetoooth 4.0 kapcsolaton, amely kevésbé terheli az akkumulátorod. Két USB 3.1, amelyek akár 10× adatátvitelt tesznek lehetővé, mint az USB 2.0. Az egyik port Asus USB Charger+ technológiával rendelkezik, amely 50%-kal gyorsabban tölti a csatlakoztatott eszközöket, még akkor is, ha a notebook alvó vagy kikapcsolt állapotban van.


SCREENPAD 2.0

Az új ScreenXpert szoftvernek hála, a ScreenPad 2.0 érintőpárna nagyobb érintőkijelzővel rendelkezik, amely számos új lehetőséget nyújt. Az interaktív érintőkijelző növeli a produktivitást a hatékonyabb munkafolyamnak hála. Hasznos eszközök gyűjteményével rendelkezik: a Quick Key segítségével bonyolult billentyűzetműveleteket automatizálhatsz, míg a természetes kézírás és a numerikus billentyűzet a gyors adatbevitelért felel. Az új, okostelefon-stílusú felület intenzívebb, így könnyebb a használata. A külsős fejlesztők használhatják az ASUS API-t a ScreenPadszoftverének és a felhasználói élménynek a javítására. A hardver energiahatékonysága jobb, mint az elődeié, így hosszabb akkumulátoridőt biztosít a ScreenPad használata mellett is.




Billentyűzetvilágítás

A ZenBook UX334 tervezésénél a kezdetektől fontos szempont volt a billentyűzetdesign. A teljes értékű, háttérvilágítással ellátott billentyűzete, lenyűgöző 1,4 mm-es billentyűszélességgel rendelkezik, melynek köszönhetően a gépelés kényelmesebb és pontosabb. A ZenBook UX334-ben található még egy precíziós érintőpárna, a zökkenőmentes irányításért, egér nélkül is.

Hangélmény a profik ajánlásával

Az ASUS Golden Ear és a Harman Kardon szakembergárdáinak együttműködésével megtervezett ASUS SonicMaster hangtechnológia hihetetlen hangminőséget biztosít laptopokon. Ennek köszönhetően nem csak a videókat akarod teljes képernyőn kiélvezni, de a kedvenc listáidat is itt hallgatod majd.


Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 13,3 "
Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Panel IPS
Kijelző típusa Matt
Oldalarány 16:9
Fényerő 250 Nits

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 8265U Whiskey Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core boost frekvencia 3,9 GHz (3 900 MHz)
Cache Processzor 6 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált
Stream processzorok száma 24×

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárhelykapacitás 256 GB
Meghajtó interfészek PCIe
SSD kapacitás 256 GB (0,26 TB)

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 p

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 50 Wh
Cellák száma 3db
Akkumulátor üzemidő 11 óra

Kialakítás

Ház anyaga Fém (unibody)
Üzemmód Klasszikus laptop

Szín

Szín Kék

Tömeg

Tömeg 1,1 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi WiFi 802.11ac
WiFi verzió WiFi 5
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 302 mm
Maximális magasság 18,3 mm
Mélység 189 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Asus ZenBook
Part number UX334FL-A4015T

Csomag tartalma

A csomag tartalma Adapter

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  NA618q30h1
Termékszám:  UX334FL-A4015T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05