Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ASUS ZenBook 13 UX331FN-EG049T Szürke

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kiegészítők a termékhez

ASUS ZenBook 13 UX331FN-EG049T Szürke

ASUS ZenBook UX331FN, mindig készen áll az utazásra

Az Asus egy újabb tagját mutatja be a népszerű ZenBook sorozatnak, tipikus alumínium testtel és 13,3 hüvelykes kijelzővel. Megőrzi elődei előnyeit - könnyű, erős és vékony. Továbbá megőrzi a vágott fém ikonikus kialakítását. A stílusos, szürke design egyedülálló és időtlen megjelenést kölcsönöz a ZenBooknak.

14 óra

Extrém akkumulátor-élettartam

13,9 mm

Karcsú profil

1,12 kg

Súly

512GB

SATA SSD

Sebesség és teljesítmény

A teljesítményadatok szempontjából a számítógép a legújabb generációs Intel i5 Kaby Lake Refresh processzor teljesítményével és sebességével büszkélkedhet. A gyors memóriával való együttműködésnek köszönhetően könnyen kezelheti a programokat és az igényes számításokat. Megtalálható a 8 GB-os notebookban. A processzor domainje a dolgok grafikus oldala is, vigyázva a neki szentelt NVIDIA GeForce MX150 kártyára, 2 GB memóriával. Az2 Asus ZenBook 512 GB SSD-vel van felszerelve a gyors bekapcsoláshoz és visszakereséshez. Ez egy olyan tárolóeszköz, amely nagy sebességgel olvas és tárolja az adatokat. Ez felgyorsítja a rendszer betöltését, a program válaszát és a tárolt fájlok elérhetőségét, így a munka hatékonyságát.

Fantasztikus NanoEdge kijelző

A kijelző olyan jó, mint amit egy ilyen gyönyörű notebooktól elvársz. A tökéletesen éles 13,3 hüvelykes Full HD kijelző ideális feltételeket biztosít mind a munka, mind a szórakozás számára. Nagy fényerejének köszönhetően igazi színekkel gazdag árnyalatú fekete és sugárzó fehér színt biztosít. Az IPS kijelző széles látószöge 178° -os és széles színskálával (72% NTSC) rendelkezik.

Csatlakoztathatóság mindkét oldalon USB-C-vel

Az ASUS ZenBook UX331FN gyors vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a legújabb 802.11ac szabványnak és akár 867 Mbit / s- ig , akár háromszor gyorsabb, mint a 802.11n. A mobil eszközök Bluetooth 4.0 használatával történő munkavégzése kevésbé befolyásolja az akkumulátor élettartamát. Két USB 3.1 port garantálja akár 10-szer gyorsabb adatátvitelt, mint az USB 2.0. Az egyik port, amely Asus USB Charger + technológiával van felszerelve, akár 50% -kal gyorsabban töltheted a csatlakoztatott eszközöket - még akkor is, ha a notebook alvó állapotban van, vagy ki van kapcsolva.


Windows Hello

A ZenBook UX331 elérése nem lehet egyszerűbb és biztonságosabb. A beépített ujjlenyomat-olvasóval és a Windows Hello használatával nem kell minden alkalommal beírnod a jelszavad - csak egy ujjlenyomatra van szükség. Az érzékelő megkönnyíti a bejelentkezést útközben, és nincs esély arra, hogy valaki titokban kémkedik utánad, amikor megadod a jelszavát!

ASUS ZenBook UX331UA


ASUS ZenBook UX331UA

Háttérvilágítású billentyűzet

A ZenBook UX331 számára a billentyűzetet a a kialakítás elejétől figyelembe vették. A teljes funkcionalitású háttérvilágítású billentyűzetnek 1,4 mm-es kulcstartója van, ami kényelmesebbé és pontosabbá teszi az írást. A ZenBook UX331 tartalmaz egy precíziós touchpadot is, amely egér nélkül sima irányítást biztosít.

Hang az igazi szakemberek pecsétjével

Az ASUS SonicMaster audio technológia, amelyet az ASUS Golden Ear Experts és a Harman Kardon fejlesztett ki, hihetetlen hangminőséggel büszkélkedhet a laptopokon. Ez lehetővé teszi, hogy nemcsak a videókat nézd meg, hanem a kedvenc lejátszási listáid is.


Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 13,3 "
Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Panel IPS
Kijelző típusa Tükröződésmentes
Oldalarány 16:9

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 8265U Whiskey Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core boost frekvencia 3,9 GHz (3 900 MHz)
Cache Processzor 6 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4

Videókártya

Grafikus kártya típusa Dedikált
Videókártya memória mérete 2 GB
Stream processzorok száma 24×
GPU Benchmark 2 252

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell MX150

Merevlemez

Tárhelykapacitás 512 GB
Meghajtó interfészek M.2
SSD kapacitás 512 GB (0,51 TB)

Felszerelés

Felszereltség Numerikus billentyűzet, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 50 Wh
Cellák száma 4db

Kialakítás

Üzemmód Klasszikus laptop

Szín

Szín Szürke

Tömeg

Tömeg 1,21 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.2
WiFi WiFi 802.11ac
WiFi verzió WiFi 5
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 310 mm
Maximális magasság 13,9 mm
Mélység 216 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Asus ZenBook

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  NA618q96a1
Termékszám:  UX331FN-EG049T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15