Oldal frissítése

ASUS Zen CASE 7 kék

ASUS Zen CASE 7 kék

Ez a dombornyomott bőr stílusú hátlap megvédi az Ön ASUS ZenPad 7 tabletjét a mindennapi veszélyektől, az ütődésektől és a karcolásoktól. Ehhez még vonzó megjelenést is kínál, amely kiemeli a tablet szép formatervezését.

Legfontosabb jellemzői

  • Dombornyomott bőr stílusú felület
  • Megvéd az ütődésektől és a karcolásoktól
  • Megőrzi tabletje értékét
  • Gyors változás a megjelenés terén 
  • Elegáns, letisztult formák

Hatékony védelem

A tok kiváló minőségű műanyagból készült, melyet magas fokú ütésállóság jellemez. Megvédi tabletjét a véletlen leeséskor vagy ütődéskor, melyeket sajnos használatkor senki sem tud elkerülni. Hosszan megőrzi a tökéletes megjelenését, működőképességét, valamint viszonteladási értékét. Ez egy okos befektetés, amellyel megvédi, és egyúttal ízlésesen díszíti is az ékszerét.

Stílusos kiegészítő

A felület dombornyomott bőr stílusú keményített műanyagból készült, ami vonzó megjelenést ad ZenPad 7 tabletjének. Öt színben kapható, válasszon saját ízlése szerint. Szerezzen be több variánst, és pillanatok alatt változtathatja tabletjének megjelenését hangulata szerint. A tok könnyen felhelyezhető, minden funkcióhoz és csatlakozóhoz magától értetődő a hozzáférés.

 

Tervezve:

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Típus és anyag

Tok típusa Hátlap
Anyag Műanyag
Kód:  NA734k7
Termékszám:  90XB015P-BSL3E0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20