Oldal frissítése

ASUS Z170-P DDR3

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Z170-P DDR3

Egy nagy márka ASUS alaplap socket LGA 1151 lapkakészlet Intel Z170 célja, hogy egy új generációs nagy teljesítményű processzorok Skylake, gyártástechnológiával készült bevált 14nm technológia. Ez a modell annyira meglepődött a lehető legmagasabb színvonalú és megbízható védelem alkotóeleme.

tele nyalánkság

Technologie 5X Protection se prostřednictvím kvalitních komponentů stará o co největší bezpečí této základní desky. Digitális villamosenergia-rendszer DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszint fórumon. Távolítsuk rövidzárlat, ami lehetővé tenné az károsíthatja az ellátás, a felelős konfigurálható biztosítékok megelőzésére túlfeszültség. A tetején a hátsó I / O panel korrózió ellen védettek. Egychipes EPU (Energy Processing Unit) technológia szabályozza teljesítmény érzékelő aktuális terhet ró a számítógép, amely lehet akár 80% -os energia-megtakarítás. Fan Xpert funkció 2+ egy speciális eszköz kezelésére ventilátor, amely biztosítja a csendesebb és hatékonyabb működés érdekében. 

Ne aggódj Performance

A részvétel grafikus kártya szolgál a PCI Express 3.0. Amikor CrossFireX bevonása nem kap egy esélyt, hogy élvezze a modern grafikus felbontás játékuk a legteljesebb. Van még négy bővítőhely DDR3 memória frekvencián 3100 MHz-es és kapacitás akár 32 GB. Az alaplap van szerelve, összesen 14 USB slot, ebből találkozunk 6x USB 2.0 és USB 3.0 8x. Között a hozzáadott funkció ASUS USB 3.0 Boost, amely lehetővé teszi, hogy élvezze akár 70% -kal nagyobb adatátviteli sebességet. Csak csatlakoztassa, és élvezze adatátviteli sebességet. A hang könnyedén kezelni a 8 csatornás Realtek ALC chip 887.

Interface M.2 fedélzetén

Mert merevlemezek az alaplap csatlakozói 4x SATA 6 Gb / s. Ha csatlakozni merevlemez mérete meghaladja a 2 TB kártya rendelkezik szoftverek funkcióit Disk Unlocker. Élvezze szinte korlátlan lehetőségek tárhelyet az adatokat. Egyedülálló teljesítmény a gyors SSD-k, a rendszer egy interfészt M.második Kínál hihetetlen adatátviteli sebesség akár 32 Gb / s. 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z170

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 100 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Belső COM header, LPT csatlakozó, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AC990v
Termékszám:  90MB0LV0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15