Oldal frissítése

ASUS Z170-K

5 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Z170-K

 

Az LGA 1151 foglalatú új ASUS alaplapot Intel Z170 lapkakészlettel arra tervezték, hogy támogassa az új generációs 14nm-es gyártási technológiával készült nagy teljesítményű Skylake processzorokat. Ezt a modellt a lehető legmagasabb színvonalú és megbízhatóságú alkotóelemekből készítették, amelyek kiállták a legkeményebb próbákat. Képességei alapján ideális választás lesz bármilyen komolyabb rendszerkövetelményű játékra tervezett számítógép összeállítás alapjának vagy akár multimédiás tartalom futtatásához is felhasználható.

Garantált védelem és takarékos üzemelés

Az iparág vezető 5X Protection technológia a legkiválóbb alkatrészeket, áramköröket és rendkívül szigorú szabványokat alkalmaz az alaplap minőségének és hosszú távú tartósságának garantálása érdekében. A Digi + VRM feszültségszabályozó modul (VRM) az egyik legjobb az iparágon belül, biztosítja a gördülékeny, színtiszta teljesítményt a processzor számára minden egyes percben. Az 5-féle optimalizálási lehetőség dinamikusan igazítja a rendszer alapfunkcióit a tényleges használat alapján. Akár játszik, dolgozik vagy filmeket néz, mindig egyetlen kattintással finom hangolhatja a számítógép teljesítményét. Az önálló EPU (Energy Processing Unit) chip intelligensen szabályozza az aktuális teljesítményterhelést, akár 80%-kal csökkentve a számítógép energiafogyasztását. Eközben a Fan Xpert 2+ gondoskodik arról, hogy minden ventilátor a legjobb teljesítményt érje el alacsony zajszint mellett.

 

Felturbózott teljesítmény

A PCI Express 3.0 foglalatokkal több videokártyát is csatlakoztathat. CrossFireX használatával teljes valójukban élvezheted a legújabb játékokat a legmagasabb, fantasztikus felbontásban, úgy ahogyan az alkotóik tervezték. A modell 4 DDR4 3433 MHz-es támogatással rendelkezik egészen 64 GB kapacitásig. Az alaplap összesen 10 USB csatlakozót tartalmaz, 6 USB 2.0-eset és 4 USB 3.0-asat, illetve USB 3.1 A és C típusú csatlakozást is kínál, amelyek akár 10 Gbit/s adatátviteli sebességet is kínálnak - ez kétszer olyan gyors, mint a hagyományos USB 3.0-as sebessége. A hangot egy 8 csatornás Realtek ALC 887 vezérlő kezeli, amely kristálytiszta és közel veszteségmentes hangot biztosít, függetlenül attól, hogy mennyire őrjöngően hangos a csatamező a játékban.

 

M.2 foglalat

Emellett az alaplap 6 db SATA 6 Gb/s foglalatot biztosít adatainak tárolási igényeihez. Van még egy SATA Express csatlakozó is a kirobbanóan nagy sebességű adatátvitel eléréséhez (akár 10 Gb/s). Az egyedi M.2 interfésznek köszönhetően az SSD-k 32 GB/s adatátviteli sebességet is elérhetnek, így az egész számítógépet vagy a professzionális alkalmazásokat a lehető leggyorsabban fogja tudni működtetni. 

 

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z170

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 466 MHz

Haladó paraméterek

Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub), Wifi kártya
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AC990p
Termékszám:  90MB0NB0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05