Oldal frissítése

ASUS Z170 Gaming / AURA

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Z170 Gaming / AURA

Kiélni játék felállás a legjobb, ha van egy első osztályú építőköveket. Ez NOW biztosítani ASUS, ami jön az alaplap Z170 Gaming / AURA. Ez egy socket LGA 1151 lapkakészlet Intel Z170. Akkor csatlakoztassuk a 6. generációs processzorok Skylake hogy a játék csúcsteljesítményt. Mert DDR4 memória modulok maximális frekvenciája 3466 MHz-es és kapacitás akár 64 GB-os, négy bővítőhely áll rendelkezésre.Ott van még a legmegbízhatóbb védelmi összetevők, amelyek garantálják, hogy a pénzt fektetett a szerelvény lesz a pénz. 

Legfontosabb jellemzők

  • ellátás célja a telepítés a hatodik generációs processzorok családi Skylake
  • Meg lehet csatlakozni akár négy memóriamodult max. frekvenciája 3466 MHz-es és a 64 GB
  • DIGI + technológia és 5-utas optimalizálás biztosítja a hatékony működés és védelmi panelek
  • meghajtó csatlakoztatás SATA 6 Gb / s, vagy M.2
  • a maximális részletességgel játékok élvezni képes csatlakozni grafikus kártyák SLI vagy CrossFireX üzemmód
  • Plate történik köszönhetően LED-es világítás nagy dekoráció számítógép szekrények és helyiségek

Garantált védelem és gazdaságos üzemeltetés

Digitális villamosenergia-rendszer DIGI + VRM biztosítja a megfelelő feszültségszint fórumon. Funkce 5-Way Optimization optimalizuje základní funkce systému na základě jeho aktuálního využití. Akár játék, filmnézés vagy dolgozó egyetlen kattintással az egérrel, és a számítógép alkalmazkodni. Egychipes EPU (Energy Processing Unit) technológia szabályozza teljesítmény érzékelő aktuális terhet ró a számítógép, amely lehet akár 80% -os energia-megtakarítás. Funkció Fan Xpert 3 egy speciális eszköz kezelésére ventilátor, amely biztosítja a csendesebb és hatékonyabb működés érdekében.

Merüljön el a virtuális világban

Ha csatlakozni merevlemezek az alaplap csatlakozó talál hat SATA 6 Gb / s. Ha azt várod, nagy sebességű adatátvitelt és gyors üzembe rendszert és az alkalmazásokat, egy tányér M.2 aljzat, amelyhez csatlakozik a szupergyors SSD. Ez az alaplap nem troškaře. Létre kell hozni a hiteles virtuális világ lesz vigyázni PCI Express 3.0. Grafikus kártya ezeApproxe a nyílásoApproxa lehet csatlakoztatni módok SLI vagy CrossfireX. Mert élvezheti a legújabb játék gödrök a legnagyobb felbontás és maximális frame rate, így nem marad le egyetlen részletét a játék, és akkor így lett puszta nyertesek. 

Tábla, amelyet a dísz

ASUS Z170 Gaming / AURA nemcsak csúnya darab technológia. V průhledné skříni se bude výtečně vyjímat díky LED osvětlení, které si můžete nastavit zcela dle vlastní fantazie.Adj magadnak és így a stílust a széles színválaszték, hogy lehet keverni szabadon Aura alkalmazásokhoz. Azt is beállíthatja, hogy a fény ragyogni fog, flash vagy lüktet. Board lesz nem csak az alapja a játék, hanem egy kiváló mellett a szobában.Fényhatások is világít és villog a beat a zene. Aztán a füle szállított zajmentes és kristálytisztán ALC1150 audio processzor technológia SupermeFX. Ezzel akkor is van egy egyedülálló előnye a virtuális csatatéren, ahogy hallja az összes ellenséget éppen időben, így dobja. 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z170

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 466 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX
Hangkártya típusa SupremeFX
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, DVI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub)
Belső COM header, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AC990i1
Termékszám:  90MB0S00-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15