Oldal frissítése

ASUS Z170-E

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Z170-E

Ez a nagyszerű ASUS alaplap LGA 1151 sockettel és Intel Z170 chipsettel az új, 14 nm-es gyártástechnológiájú Skylake processzorokhoz készült. Ez a modell mindenkit elkápráztat majd a minőségével és a többi alkatrész megbízható védelmével. Az adottságainak köszönhetően ideális választás gamer vagy multimédiás konfigurációk részére.

Garantált védelem és gazdaságos üzemeltetés

Az 5X Protection technológia a minőségi alkatrészek által gondoskodik az alaplap maximális biztonságáról. A DIGI+ VRM digitális tápellátási rendszer biztosítja a megfelelő fezsültséget. A nagy károkozással fenyegető rövidzárlat kiküszöböléséről az előbeállított túlfeszültség elleni biztosítékok gondoskodnak. Az 5-Way Optimization funkció optimalizálja a rendszer alapvető funkcióit annak aktuális kihasználtsága függvényében. Mindegy, hogy épp játszol, dolgozol, vagy netán filmezel, elég csupán egy kattintás, és a számítógéped máris alkalmazkodik is. A különálló EPU (Energy Processing Unit) chip feladata a tápellátás szabályozása a számítógép aktiuális terheltségének függvényében, amellyel akár 80%-os energiamegtakarítás is elérhető. A Fan Xpert 3 funkció feladata pedig a ventilátorok csendesebb és hatékonyabb üzemének a szabályozása.

Nagy teljesítmény és kristálytiszta hangzás

A videokártyák elhelyezésére a PCI Express 3.0 slotok biztosítják a lehetőséget. A CrossFireX vagy SLI üzemmódban pedig végre lehetőséged nyílik a legújabb játékokat is azok teljes valójában kiélvezni. Rendelkezésre áll még 4 db DDR4 memóriaslot is 3466 MHz maximális frekvenciával és 64 GB-os kapacitással. A rendkívül tiszta és valósághű hangzás a Realtek kimenetnek köszönhető. Élvezd hát ki a játékok hangeffektjeit, amelyek így annyira be tudnak majd magukba szippantani, mintha valóban ott lennél a történések középpontjában!

Bőséges cstlakoztatási lehetőség

Az alaplap összességében 13 db USB slottal van ellátva, ebből 6 db USB 2.0, 6 db USB 3.0, illetve nem hiányozhat mellőlük a legújabb USB 3.1 Type-C sem a maga 10 Gb/s extrém adatátviteli sebességével. Elég csupán csatlakoztatni, és már élvezheted is a süvítő sebességet. A merevlemezek részére megtalálható 6 db SATA 6 Gb/s csatlakozó, illetve rendelkezésre áll még egy SATA Express is a gyors, 10 Gb/s-os átvitel érdekében.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z170

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 466 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC887
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, SATA Express port, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AC990n
Termékszám:  90MB0P60-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10