Oldal frissítése

ASUS Z10PE WS-D16 Alaplap

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS Z10PE WS-D16 Alaplap

A professzionális Asus munkaállomás- alaplapot a maximális skálázhatóság és a rendkívüli teljesítmény érdekében fejlesztették ki. Az ASUS legújabb modellje a legerősebb 12 K szilárdtest-kondenzátorral, ProCool tápcsatlakozókkal és egyéb prémium kategóriás alkatrészekkel (MOSFET vagy MOS Dr. Beat Thermal Chokes II) rendelkezik, amelyek javítják a teljesítményt, a tápellátás hatásfokát és extrém szintekre emelik a termék élettartamát.

Maximális teljesítmény

A Z10PE-D16 WS speciális funkciók garmadáját valósítja meg az Enterprise Electronics Bay (EEB) méretű alaplapon, hogy kiemelkedő rugalmasságot és teljesítményt nyújtson:  nyolc DDR4 DIMM ( akár 2133 MHz-re gyorsítható) memóriahely és hét PCI Express 3.0 x16 kártyahely található rajta. A alaplap továbbá optimális légáramlást biztosít, a két processzor és a memória slotok pedig az ideális hűtési teljesítmény érdekében párhuzamosan, közvetlenül a ventilátor alatt helyezkednek el. Az új Z10PE-D16 WS alaplapon mind az NVIDIA 3-Way SLI, mind az AMD Quad-GPU CrossfireX architektúrák kifogástalanul működnek, és a PCI Express kártyahelyek kifejezetten úgy lettek kialakítva, hogy befogadjanak akár négy grafikus kártyát is.

Órajel potenciál

A két CPU túlhajtásnak köszönhetően a Z10PE-D16 WS kitolja a teljesítményhatárokat. Az Ai Overclock Tuner és a Xeon Turbo Charger a BIOS-ban kifejezetten arra szolgál, hogy akár 10 százalékkal megdobja a CPU túlhajtási teljesítményét, a két natív PCI Express 2.0-nyi sávszélességgel az M.2 pedig akár 10 Gbit/s adatátviteli sebességet is képes kiszolgálni.

Legfontosabb jellemzők

  • Felsőkategóriás alkatrészek
  • Egyedi BIOS a két CPU-s túlhajtáshoz
  • Teljeskörű távoli hozzáférés
  • M.2 slot - akár 10 Gb / s adatátviteli sebesség
  • USB Charge+ - akár 3-szor gyorsabb töltési sebesség

Széleskörű távoli hozzáférés

Az IPMI 2.0-nak megfelelő ASMB8-iKVM modul lehetővé teszi a távoli BIOS frissítést, a konfigurációk biztonsági mentését és visszaállítását, és a BIOS utáni kód elérését. A sávon kívüli kezeléssel az ASMB8-iKVM egész napos távoli megfigyelést és diagnózist kínál még akkor is, ha az nem elérhető, vagy offline. Továbbá az ASWM Enterprise szoftver egy a többhöz, központosított menedzsmentet kínál egy színes és informatív grafikus felületen keresztül.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2011-3
Lapkakészlet Intel C612

Formátum & funkciók

Alaplap formátum eATX (Extended ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 16 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 2 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, MOSFET hűtő
Hangkártya típusa Realtek ALC1150
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN)
Belső COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, TPM header
PCI Express x16
PCI express x8
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III 10×
Kód:  AC950m7
Termékszám:  90SB04L0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15