Oldal frissítése

ASUS X99-A / USB 3.1

4,2 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS X99-A / USB 3.1

Top ASUS alaplap socket LGA 2011-3 és a legújabb lapkakészlet Intel X99 Express úgy tervezték, hogy lehetővé teszik a processzorok az Intel Core i7 Haswell-E működnek teljes teljesítményen. Ez a modell X99-A számos új technológiák és a prémium minőségű alkatrészeket.

legfontosabb jellemzői

  • Alaplap alkalmas építési high-end játék számítógépek
  • Optimalizált legjobban kihasználják a számítási teljesítmény az Intel Core i7 Haswell-E
  • Támogatja az új szabvány DDR4 memória maximális kapacitása 64 GB-os és egy frekvencia 3200 Hz
  • Energiatakarékos technológiák vezetés fogyasztásra szükséges
  • Csatlakozó legfejlettebb alkatrészek
  • Szerelve a legújabb USB 3.1 bővítőhely teljesítmény akár 10 Gb / s
  • Köszönet felület M.2. Engedni a sebességet az SSD-k

Top lemez tele van a legújabb technológiát

Az alaplap van szerelve speciális funkciók és a feldolgozók, amelyek felelősek a leghatékonyabb működés (EPC), a legpontosabb tápegység (DIGI + ellenőrzés teljesítmény) az optimális teljesítményt valós időben (TPU) és ellenőrzik a sebességet a ventilátorok (Fan Xpert 3). Funkció 5-utas optimalizálás biztosítja a hatékony és csendes, még teljes terhelés mellett, miközben lehetővé teszi a számítógép rajongók egyszerű és biztonságos overclocking CPU és DRAM az extrém szintet. Ez segít az újonnan szabadalmaztatott technológia OC Hüvely, amely felhasználja extra csapok a foglalatban, így könnyen tuningolás a processzor, miközben növeli a stabilitást és csökkenti a késleltetést. Ez az egyedi kialakításnak köszönhetően ez az alaplap a megfelelő választás az épület rendkívül erős játék, vagy multimédiás számítógép maximális hatékonysága működését.

Csatlakoztassa még a legerősebb komponenseket

Három PCI Express 3.0 készek részt több grafikus kártyát a két legnagyobb termelő. Függetlenül attól, hogy SLI vagy CrossFireX részvétel mindig lélegzetelállító grafika legújabb játékokat extrém felbontásban. Board lehetővé teszi a kapcsolatot akár 64 GB memóriát, egy új típusú DDR4, amely összehasonlítva az idősebb generáció a nagyobb teljesítményt, akár 3200 MHz-es frekvenciák és az alacsonyabb energiafogyasztás. Visual weboldal tökéletesen kiegészíti Crystal Sound 2 - Digital 8 csatornás HD hang a legjobb minőségű, amely támogatja a DTS hang.

Tízből USB port két legújabb szabvány 3.1 Ez egy lenyűgöző teljesítményt akár 10 Gb / s. Köszönhetően az adatok továbbítására megfelel egy DVD-t egy óriási 4 másodpercig. Szerelve ez a modell is találhat további modulok a PCIe slot modern felülettel M.2 gyors SSD, amely azt ígéri, akár 67% -kal gyorsabb, mint a hagyományos SATA 3.0 csatlakozó. A modul készen áll a telepítésre meghajtók három közös méretben.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2011-3
Lapkakészlet Intel X99 Express

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 3 200 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Belső COM header, M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC961i1
Termékszám:  90MB0L90-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15