Oldal frissítése

ASUS X99-A

4,3 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS X99-A

Luxus ellátás extra felszerelések

Top ASUS alaplap socket LGA 2011-3 és a legújabb lapkakészlet Intel X99 Express úgy tervezték, hogy lehetővé teszik a processzorok az Intel Core i7 Haswell-E működnek teljes teljesítményen.Ez a modell X99-A számos új technológiák, alkatrészek, prémium minőségű, egyszerű streaming lehetőségek és az okostelefon vagy tablet, mint egy távirányító.

Csúcstechnológia az Ön szolgálatában

Az alaplap van szerelve speciális funkciók és két processzort, amelyek felelősek a leghatékonyabb működés (EPC), a legpontosabb tápegység (DIGI + vezérlő teljesítmény) az optimális teljesítményt valós időben (TPU) és ellenőrzik a sebességet a ventilátorok (Fan Xpert 3). Dual Intelligent Processors 5 funkció 5-utas optimalizálás lehetővé teszi számítógép rajongók egyszerű és biztonságos overclocking CPU és DRAM az extrém szintet. A másik újdonság a szabadalmaztatott technológiát OC Hüvely, amely felhasználja extra csapok a foglalat és egy még jobb túlhajtási processzor. Ez az egyedi kialakításnak köszönhetően a tábla a helyes választás az épület egy játék, vagy multimédiás PC maximális hatékonyságot és az optimális teljesítményt.

Tud-e csatlakozni a legerősebb komponenseket

Négy PCI Express 3.0 készek részt több grafikus kártyát a két legnagyobb termelő. Függetlenül attól, hogy az SLI vagy CrossFireX részvétel mindig lélegzetelállító grafika legújabb játékokat extrém felbontásban. Board lehetővé teszi a kapcsolatot akár 64 GB memóriát, egy új típusú DDR4, amely összehasonlítva az idősebb generáció a nagyobb sávszélességet és alacsonyabb energiafogyasztást. Visual weboldal tökéletesen kiegészíti Crystal Sound 2 - Digital 8 csatornás HD hang a legjobb minőségű, amely támogatja a DTS hang.Tízből USB port, hat 3.0 verzió.

M.2 aljzat

Szerelve ez a modell is találhat további modulok a PCIe slot modern felülettel M.2 gyors SSD, amely azt ígéri, akár 67% -kal gyorsabb, mint a hagyományos SATA 3.0 csatlakozó. A modul készen áll a telepítésre meghajtók három közös méretben.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 2011-3
Lapkakészlet Intel X99 Express

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 8 ×
Csatlakozás mód Quad-channel
Max. frekvencia (OC) 3 200 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, DUAL BIOS, Állapotjelző, MOSFET hűtő
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Belső M2 foglalat, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kód:  AC961i
Termékszám:  90MB0K50-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10