Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ASUS VivoStick PC TS10-B006D

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS VivoStick PC TS10-B006D

ASUS VivoStick PC

Ez a forradalmi ASUS VivoStick PC igazi büszkesége, hogy egyike a világ legkisebb teljesértékű számítógépeinek. A számítástechnika világának egy új ajtaját tárja mindenki elé, ahol bevetésre kerül, legyen szó háztartásról vagy akár irodáról.

A számítógép, amely szakít határokat
 

A számítógép, amely szakít határokkal

Ez a "zsebszámítógép" Intel Atom processzor által hajtott, amely képes a televíziód, a monitorod vagy akár a projektorod egy teljesen működőképes számítógéppé alakítani, legyen szó munkáról vagy épp szórakozásról.

Maximális flexibilitás

Lehetsz otthon, nyaraláson vagy éppen szolgálati úton, a VivoStick PC mindig Nálad lesz. Könnyedén csatlakoztathatod a televízióhoz a hotelszobád kényelmében, ahol aztán még a kedvenc videóid is nézegetheted a YouTube-on, Netflix-en vagy az Amazon Prime-on. A szolgálati utak alkalmával pedig könnyedén irodát varázsolhatsz belőle.

maximális rugalmasságot
 

Toll által inspirált design

Az Asus VivoStick PC  tetszetős designja csak úgy árasztja magából az eleganciát, hála a lágy és letisztult vonalainak a visszafogott fényes elemekkel, illetve a Zen által inspirált vonásoknak. Ezek az apró kis részletek egy igazi prémium készüléket avanzsálnak belőle, amely vastagsága mindössze csak 16 mm.

Teljes számítógép a zsebében
 

Teljesértékű számítógép a zsebbe

Élvezd hát ki a hordozható számítógép teljesértékű erejét! A processzora lehetővé teszi a modern Windows 10-es operációs rendszer feltelepítését, a zökkenőmentes üzeméről pedig még 2 GB rendszermemória is gondoskodik. Tárhelyül beépített 32 GB flash memória szolgál. Nem hiányozhatnak még azon szükséges technológiák sem, mint például a kétsávos WiFi, a Bluetooth vagy a gyors USB 3.0.

A kanapé kényelméből is vezérelhető számítógép

Az Asus ezen számítógép mellé még egy praktikus okostelefonos alkalmazással is képes szolgálni, amely az Asus VivoRemote nevet viseli, és lehetővé teszi az okostelefont távirányítóként felhasználni a multimédiás tartalom vezérléséhez, mintegy vezeték nélküli egér- és billentyűzetként. Az intuitív alkalmazásnál elég csupán WiFi-n keresztül csatlakoztatni az okostelefont a számítógéppel, és már vezérelheted is a VivoStick PC-d a kanapéd kényelméből.

Segítségével a számítógép a kényelmes kanapén
 
VivoRemote Center
 

VivoRemote Center

Kategorizált mappákat és parancsikonokat is létrehozhatsz, hogy a televíziódon keresztül mindent úgy csinálhass, mintha a számítógépeden tennéd.

Minden nap
 

Minden napra

A VivoStick PC egy megfizethető megoldás, amely segítségével leküzdhetők a mindennapok kihívásai. Böngészheted az internetet, e-mailezgethetsz, vagy szöveget szerkeszthetsz, mintha csak egy klasszikus számítógépen tennéd.

Kapcsolódás konzol
 

Kapcsolódás a konzollal

Hála a Windows 10-e soperációs rendszernek, mostantól kezdve könnyedén streamelheted a kedvenc játékaid az Xbox One-odról bármelyik monitorba. Elég csupán csatlakoztatni az Asus VivoSticket, és játszani.

Monitor Alkalmazotti
 

Monitor az alkalmazottak számára

Felhasználható akár, mint egy POS pénztárgép is a kisebb üzletekben, gyorsétteremláncokban vagy éttermekben.


Teljesen működőképes PC apró méretekkel

Asus HyStream
 

Átviheted a képet egy nagyobb kijelzőre az Asus HyStream-nek köszönhetően

Mostantól kezdve egyszerűen streamelheted a kedvenc filmjeid, videóid és fotóid a hordozható készülékedről az Apple iOS vagy a Google Android renszereket futtató eszközökön. Kezdődhet a vezeték nélküli szórakozás!

Egyszerű telepítés

A VivoStick csomagolása állványt és egy HDMI hosszabbító kábelt is tartalmaz. Ennek köszönhetően könnyedén eldughatod a monitor takarásában, vagy behelyezheted annak oldalára is, hogy mindig elérhető legyen számodra minden csatlakozója.

egyszerű telepítés
 
 

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Csomag tartalma

A csomag tartalma Adapter, Tápkábel, Gyorsindítás segédlet, Garanicalevél, Állvány

Típus

A gép típusa Mini PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Atom
Processzor modell Intel Atom x5 Z8300 Cherry Trail
Processzor frekvencia 1,44 GHz (1 440 MHz)
Processzormagok száma 4 ×
Core boost frekvencia 1,84 GHz (1 840 MHz)

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD felbontás

Merevlemez

Tárhelykapacitás 32 GB (0,03 TB)
Tárhely típusa Flash

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Wi-Fi
WiFi típus 802.11ac

Szín és dizájn

Szín Fekete

Rendszermemória

RAM memória mérete 2 GB
Memória frekvencia 1 600 MHz
Maximum RAM kapacitás 2 GB

Kimenetek

USB 2.0 1 ×
Grafika HDMI
Egyéb Combo Audio Jack
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Szekrény

Szélesség 135 mm
Magasság 16,5 mm
Mélység 36 mm
Tömeg 0,08 kg

Termékszéria

PC sorozat ASUS Vivo
Kód:  TA225f8zb2
Termékszám:  90MA0021-M00270
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05