Oldal frissítése

ASUS VivoMini UN65U-M084M

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS VivoMini UN65U-M084M

Az ASUS UN65U-M084M mini számítógép egy korszerűen felszerelt miniatűr számítógép, amely tökéletesen kitűnik majd a televíziód alatt, vagy bárhol máshol, ahol épp elhelyezed. Leginkább a klasszikus asztali számítógépekre helyezett követelmények alapján tervezték, ugyanakkor a tervezőknek egy abszolút energiatakarékos és helytakarékos HTPC lebegett a szeme előtt. A számítógép operációs rendszer nélkül kapható.

Az ASUS UN65U-M084M mini számítógép legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű, kétmagos Intel Core i5 7200U processzor
  • 128GB SSD lemez az adataid tárolására
  • Csatlakoztatható tévékészülékekhez vagy monitorokhoz HDMI és DisplayPort++ segítségével
  • Miniatűr méret - a PC elfér a tenyereden
  • VESA szabvány támogatása - felszerelhető a monitorra
  • Vágott fém felületi kivitelezés
  • Négy 3. generációs USB port a gyors adatátvitelhez
  • WiFi és Bluetooth a könnyű vezeték nélküli multimédiás átvitelhez és a hálózati kapcsolathoz
  • Memóriakártya olvasó

Nagy teljesítmény, dióhéjban - ez az Asus VivoMini

A számítógép magja az Intel Core i5 7200U processzor, amely elegendő számítási teljesítményt biztosít a rendszeres irodai munkához, az egyszerűbb számítógépes játékokhoz, a multimédiás szórakozáshoz és az internetezéshez is. Az Intel HD Graphics 620 integrált grafikus chip gondoskodik a képfeldolgozásról. A számítógép 8GB DDR4 memóriával van ellátva. A 128 GB-os SSD lemez remekül kiegészíti a felszerelést, és azonnali rendszer- és alkalmazásindítást nyújt. Elég csak kiválasztani és telepíteni az általad előnyben részesített operációs rendszert, és az új mini számítógéped készen is áll a használatra.

Mini számítógép, a csatlakoztathatóság széles skálájával

A hálózati integrált WiFi adapter gondoskodik az internetkapcsolatról. A készülék rendelkezik Bluetooth technológiával is, amely lehetővé teszi az adatok vezeték nélküli átvitelét az eszközök között. Emellett négy harmadik generációs, nagy sebességű USB port is rendelkezésre áll. A monitorok vagy a tévék csatlakoztatásához HDMI foglalat és DisplayPort++ szolgál, amelyek képesek a képátvitel kezelésére akár 4K felbontásban is. Mindezek a komponensek egy nagyon kicsi szekrénybe vannak zárva, amely a dizájnjával sem fog csalódást okozni. De ha mégis el szeretnéd rejteni, a mini PC VESA tartóval együtt kapható, így a monitorod hátulsó felére is rögzítheted.

Kód:  TA228e4g
Termékszám:  UN65U-M084M
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15