Oldal frissítése

ASUS VivoBook Flip 12 TP202NA-EH012TS Szürke

+ Office 365 egy évre ingyen
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Magyar billentyűzetes termék
Magyar nyelvű operációs rendszerű termék (Windows)
Kiegészítők a termékhez

ASUS VivoBook Flip 12 TP202NA-EH012TS Szürke

A tablet PC kiváló megoldás, ha csak egy PC-t szeretnél irodai munkára vagy szórakozásra. Az érintőképernyős laptopok paraméterei nagyban eltérnek, ennél fogva egyetlen modell sem jó mindenre. Ez a különleges laptop olyan forgócsuklóval rendelkezik, aminek köszönhetően összecsukható mint egy könyv. Így használható klasszikus számítógépként vagy a billentyűzetet hátra hajtva tabletként. A(z) ASUS VivoBook Flip 12 TP202NA-EH012TS, szürke könnyűszerrel forgatható úgy is, hogy kitámasztva álljon.

Hogy mit kínál a(z) ASUS VivoBook Flip 12 TP202NA-EH012TS, szürke érintőképernyős laptop monitorja?

Kijelzőjének képátlója 11,6 ". A 14" vagy kisebb méretű kijelző leginkább a kompakt modellekre jellemző. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így egérre sincs szükséged.

A(z) ASUS VivoBook Flip 12 TP202NA-EH012TS, szürke hibrid laptop chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden tekintélyes hordozható számítógép sarokköve. Sokkal többet mond a processzor modellje, mint kizárólag a teljesítménye, amit a processzormagok száma és órajele fejez ki. Az Intel eredeti és kézzel fogható hierarchiát talált ki. Processzorait a gyengébbektől az erősebbekig jelöli meg: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modellsorozat, a Celeron pedig még ennél is gyengébb, viszont a legolcsóbb. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet kifejezetten mobil eszközökhöz terveztek. Hasonló rangsort ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 CPU-k a legerősebbek, amelyek le fogják váltani a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig kifejezetten mobil eszközökbe kerül. A nagyobb szám nagyobb kapacitást fejez ki. A TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett képes leadni. Az érték egy kis segítség a processzor teljesítményének megbecsléséhez. A notebookok legtöbbje 25 W érték körül mozog, nagyobb fogyasztást tipikusan a rendkívüli teljesítményű notebookoknál láthatunk.

A videokártyák (GPU) rangsorolása is hasonló. A dedikált kártyák többnyire nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a processzorba építettek. A komolyabb processzorok erősebbek, mint a korábbi típusok. A memória mérete a grafikus kártya teljesítményének jelentős attribútuma. A mindennapi használathoz teljesen megfelel körülbelül 2 GB. Ha olykor-olykor szenvedélyesebben játszol FPS játékokat, akkor a minimum a 4 GB. A profi szinten játszók számára 6 GB, vagy nagyobb kapacitás a célravezető.

A(z) ASUS VivoBook Flip 12 TP202NA-EH012TS, szürke notebook/tablet HDD és RAM mérete

A memória nagyságát a várt felhasználás határozza meg. A legegyszerűbb laptopok/tabletek 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes hordozható számítógépek ismertetőjegye, de ha több alkalmazást is futtatsz egyszerre akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken tárolhatod el. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - vagyis, flash memórián alapuló meghajtó. Érezhetően gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint a tipikus winchesterek. A HDD jelenti a klasszikus meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a fent leírt típusok kombinált használata csak az SSD tagja a HDD blokkhoz viszonyítva sokkal apróbb. HDD + SSD meghajtó leggyakrabban olyan notebookoknál látható, amelyek két HDD foglalattal vannak ellátva. A mester SSD a szolga pedig a hagyományos HDD. A tablet PC kiegészítői: Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 11,6 "
Kijelző típusa Fényes
Maximális felbontás 1366 × 768 px

Processzor

Processzor típusa Intel Pentium
Processzor modell szám Intel Pentium N4200 Apollo Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,1 GHz (1 100 MHz)
Core boost frekvencia 2,5 GHz (2 500 MHz)
Cache Processzor 2 MB
Processzor funkciók Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR3
Memória frekvencia 1 600 MHz (1,6 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 505

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 64 GB

Felszerelés

Felszereltség Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 480 p

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 36 Wh
Cellák száma

Kialakítás

Ház anyaga Műanyag
Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,1 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 280 mm
Maximális magasság 17,9 mm
Mélység 200 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Asus VivoBook
Kód:  NA501b40k
Termékszám:  TP202NA-EH012TS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20