Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ASUS UN65U-BM008M

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS UN65U-BM008M

Az ASUS UN65U-BM008M egy modernül felszerelt mini számítógép, amely tökéletesen mutat majd akár a tévéd alatt, akár bármhol máshol is, ahova épp magaddal viszed. A klasszikus asztali számítógépekre vonatkozó igények alapján let tervezve, ám mindeközben nagy hangsúly let fektetve a maximális energiatakarékosságra, hogy a házában elférjen egy energiatakarékos HTPC. Az ASUS UN65U-BM008M mini számítógép memória és merevelemez nélkül kapható.

Az ASUS UN65U-BM008M mini számítógép legfőbb jellemzői:

  • Nagyteljesítményű kétmagos Intel Core i3 7100U processzor a maga nagyszerű 2,4 GHz-es frekvenciájával
  • Készen áll az M.2-es HDD-id és SSD meghajtóid számára
  • Akár két kijelző támogatása a HDMI és a VGA port által
  • Miniatűr méretek, amellyel még a tenyeredben is elfér
  • VESA szabvány támogatása, keret a csomagolásban, amellyel a monitor hátuljára felerősíthető
  • Wi-Fi és Bluetooth 4.1 kártya a multimedia fájlok egyszerű vezeték nélküli átvitelének érdekében

Teljesítmény dióhéjban

A számítógép magja az Intel Core i3 7100U  processzor, amely gondoskodik az elegendő számítási teljesítményről az átlagos irodai munkákhoz, az egyszerűbb számítógépes játékokhoz, a multimédiás szórakozáshoz vagy az interneten történő szörfözéshez. A képfeldolgozásról a Beépített Intel HD Graphics 620 chip gondoskodik. A rendszermemória beszereléséhez két darab SO-DIMM DDR4 (akár 2133 MHz) memóriaslot áll rendelkezésre, amelyek akár 32 GB-nyi rendszermemória befogadására is képesek. Az SSD meghajtó az M.2 csatlakozón keresztül csatlakoztatható. Elég csupán kiválasztani, és feltelepíteni az általad előnyben részesített operációs rendszert, és az új mini számítógéped már készen is áll a használatra.

Modern csatlakoztathatóság

Az internethez történő csatlakozásról a hálózati Wi-Fi kártya vagy a klasszikus Ethernet csatlakozó gondoskodik. A készülék rögtön 4 db nagysebességű USB 3.0 porttal rendelkezik. A videokártya kimenetei a digitális HDMI, amely megbirkózik a 4K felbontással is, illetve a modern mini DisplayPort port. Az összes ezen alkatrész egy rendkívül kicsi számítógépházba lett bezárva, amely a maga designjával nem fog az asztalod rendjébe belerondítani. Ha pedig el szeretnéd rejteni, ez a mini számítógép egy VESA tartóval együtt kapható, amellyel könnyedén rögzítheted a monitorod hátsó oldalára.

Csendesebb, mint egy könyvtár, energiatakarékosabb, mint egy izzó

Az ASUS mini számítógépek rendkívül alacsony zajszinttel jeleskednek, amely 23 dB (lehulló levelek nesze) és 38 dB (egy csendes könyvtár zajszintje) mozog. Még ezen körülmények között is teljesen problémamentesen dolgozik a számítógép ventilátora, amely gondoskodik a túlhevülésmentes stabil teljesítményről. Az energiafogyasztás szintén ezen számítógép erőssége. A rendkívül nagy hatásfokú energiagazdálkodása lehetővé tette számára az átlagos üzem esetén a lehető legalacsonyabb energiafogyasztást. Ez a számodra annyit jelent, hogy még éjszakára is hagyhatod a számítógéped a fájlok letöltésére anélkül, hogy ez megjelenne a villanyszámládon.

Paraméterek

Operációs rendszer

Operációs rendszer Nincs feltüntetve

Típus

A gép típusa Mini PC

Processzor

Processzor sorozat Intel Core i3
Processzor modell Intel Core i3 7100U Kaby Lake
Processzor frekvencia 2,4 GHz (2 400 MHz)
Processzormagok száma 2 ×

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD felbontás

Felszerelés

Alap felszerelés Bluetooth, Wi-Fi

Szín és dizájn

Szín Fekete
Ház mérete Mini ITX

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 2 db

Kimenetek

USB 2.0 0 ×
Grafika HDMI, DisplayPort
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül
Kód:  TA225f8jb2
Termékszám:  90MS00W1-M00080
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10