Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

ASUS TUF Gaming FX505GD-BQ104 Fekete

Magyar billentyűzetes termék
Kiegészítők a termékhez

ASUS TUF Gaming FX505GD-BQ104 Fekete

Az ASUS TUF Gaming FX505GD laptop megfizethető

Már régen nem érvényes az a mondás, hogy a laptop nem szolgálhat játszásra. Az ASUS TUF Gaming FX505GD kiváló minőségű kidolgozást és exkluzív részleteket kínál, amelyek ezt a darabot művészeti remekművé teszik. A legújabb gaming laptop lenyűgöz a vékony szerkezetével, amelynek ellenére rendkívül erőteljes alkatrészeket rejt.

15,6"

Tükröződésmentes IPS kijelző

26 mm

Maximális vastagság

2,2 kg

Tömeg

7.1

Csúcsminőségű hangzás

A laptop alkalmas igényes játékosok számára

A folyamatos játszást az Intel Core i5 8300H Coffee Lake processzor garantálja. A 4 GB-os NVIDIA GeForce GTX 1050 grafikus kártya gondoskodik a képmegjelenítés simaságáról játszás közben. Az ilyen grafikával teljes részletességben és Full HD felbontásban játszhatod a játékokat. Mindent hűvösen tart az intelligens ASUS hűtőrendszer, amelynek köszönhetően biztosítva van az alkatrészek maximális stabilitása és kiegyensúlyozott hőmérséklete nagyfokú terhelés esetén is.

Core i5

CPU

GTX 1050

GPU

1 TB

SSHD

8 GB

RAM

Merülj bele a játékokba

Az ASUS TUF Gaming FX505GD széles, 15,6"-es kijelzővel rendelkezik. Az alacsony válaszidőnek hála a kijelzőn megjelenő filmek élethűbbek, valamint zökkenőmentesen futnak a játékok is. A fényvisszaverő bevonat kiküszöböli a tükröződést, amelynek köszönhetően biztosítva van a tökéletes, interferencia nélküli képmegjelenítés.

Meglepő térhangzás

A DTS Headphone:X tökéletes, 7.1 csatornás térhangzást kínál, amely lehetővé teszi a fejhallgatók, a külső hangszórók és a laptop hangszórók házimozi hangzását, akár játékokat játszol, akár filmeket nézel. Ezenkívül a beépített hangszínszabályozó kielégíti az összes audiofil igényeit, illetve részletes hangbeállítással szolgál, amely lehetővé teszi a saját hangkörnyezet létrehozását.

Optimalizált háttérvilágítású billentyűzet

Az ASUS TUF Gaming FX505GD az egyik legtartósabb billentyűzettel rendelkezik, melynek élettartama 20 millió billentyűleütés - ez kétszerese az ipari szabványnak. A scissor-switched billentyűk 0,25 mm-es billentyűívvel és 1,8 mm-es billentyűúttal rendelkeznek a könnyű és a simább billentyűleütések érdekében, illetve élénk piros háttérvilágítással vannak ellátva, hogy jól láthatóak legyenek a sötétben történő játszás vagy munka során.

ASUS TUF Gaming FX504

Rendkívül gyors Wi-Fi

Az ASUS TUF Gaming FX505GD laptop rendkívül gyors Wi-Fi szabvánnyal rendelkezik - a legújabb Intel 802.11ac Wave 2 technológia akár 1,7 Gb/s-os adatátviteli sebességgel  büszkélkedhet - 12-szer gyorsabb, mint az alapvető 802.11b / g / n!


Intelligens hűtőrendszer

A funkciógomb egyetlen megnyomásával gyorsan és egyszerűen kiválaszthatod a ventilátor teljesítményének szabályozására szolgáló egyik üzemmódot a három közül, így ellenőrzés alatt tarthatod a zajszintet és az energiafogyasztást. A WASD billentyűcsoport alá gondosan elhelyezett ventilátorok hűvösen tartják a billentyűzetet hosszú játékmaratonok alatt is.

ASUS TUF Gaming FX504


ASUS TUF Gaming FX504

Elegendő csatlakozó

Az USB 2.0 port és a két USB-A 3.2 Gen 1 port játékperifériákhoz készült, míg a HDMI 2.0 lehetővé teszi az ASUS TUF Gaming FX505GD csatlakoztatását egy külső kijelzőhöz. Mivel mindegyikük a laptop bal oldalán található, ezért az egér nem gabalyodik bele a kábelekbe.


Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 15,6 "
Kijelző típusa Tükröződésmentes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 8300H Coffee Lake
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 2,3 GHz (2 300 MHz)
Core boost frekvencia 4 GHz (4 000 MHz)
Cache Processzor 8 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 666 MHz (2,67 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Játék
Videókártya memória mérete 4 GB

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája NVIDIA GeForce
Videókártya modell GTX 1050

Operációs rendszer

Operációs rendszer Endless OS

Merevlemez

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 1 000 GB

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Numerikus billentyűzet, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 p

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 48 Wh
Cellák száma

Kialakítás

Ház anyaga Műanyag
Üzemmód Klasszikus laptop

Tömeg

Tömeg 2,2 kg

Interfész

Hálózati RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 360 mm
Maximális magasság 26 mm
Mélység 262 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar
Kód:  NA668x10c
Termékszám:  FX505GD-BQ104
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10