Oldal frissítése

ASUS TUF Gaming A15 FA506

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS TUF Gaming A15 FA506

A megbízható Asus TUF Gaming gamer laptop munkára és szórakozásra ugyancsak használható. A(z) ASUS TUF Gaming A15 FA506 jellemzőit nézve a legigényesebb felhasználók elvárásait is kielégíti. Értelemszerűen a dedikált videokártya sem hiányzik. A laptop szívét egy nyolcmagos AMD Ryzen 7 processzor alkotja, amely a leghatékonyabb chipek kategóriájába tartozik. A különféle dokumentumokat villámgyors SSD-meghajtóra tudod elmenteni. A billentyűzetnek egy numerikus blokk egyaránt a része.

A(z) 15,6"-es ASUS TUF Gaming A15 FA506 gamer laptop főbb paraméterei

  • A(z) Asus TUF Gaming notebook képernyőjének átlója: 15,6"
  • A minőségi megjelenítésről a Full HD felbontású IPS kijelzőpanel gondoskodik
  • A villámgyors SSD kapacitása: 512 GB
  • A billentyűzetnek egy numerikus blokk is a része
  • A(z) fekete szín stílusos megjelenést kölcsönöz a laptopnak
  • Súlya: 2,3 kg
  • A(z) ASUS gamer laptop méretei (szé×ma×mé): 359 × 24,5 × 256 mm

Milyen processzor és mekkora SSD tárhely található a(z) ASUS TUF Gaming A15 FA506 belsejében?

A gaming notebook számítási teljesítményét a nyolcmagos processzor adja, amelynek működési frekvenciája 3,2 GHz. Turbo Boost üzemmódban eléri akár a(z) 4,4 GHz-et. A gyors munkafolyamatokat a(z) DDR4 típusú rendszermemória biztosítja. Meghajtóként egy nagyon gyors SSD áll rendelkezésre. A klasszikus HDD-lemezekhez képest sokkal megbízhatóbb és ellenállóbb, mivel nem rendelkezik mozgó alkatrészekkel.

A(z) ASUS gaming laptop grafikus kártyája és kijelzője

A(z) ASUS TUF Gaming A15 FA506 15,6" képátlójú kijelzővel büszkélkedhet, amelynek legnagyobb felbontása 1920 × 1080 px, más néven Full HD. Ez az egyik legelterjedtebb standard, merthogy kellő részletességgel jeleníti meg a képet. A tükröződésmentes felülettel rendelkező kijelző nem veri vissza a fényt és ugyanakkor a színek is élénkek maradnak. A minőségi megjelenítésről a(z) IPS kijelzőpanel gondoskodik. Az előnyei közé tartozik, hogy széles betekintési szöget és hihetetlen színvilágot kínál. A(z) ASUS gamer notebook kijelzőjének frissítési frekvenciája 144 Hz, így a szemet is kíméli. Fényerőssége átlagos, azaz 250 Nits. Videokártyája dedikált, tehát különálló.

A(z) Asus TUF Gaming laptop csatlakoztatási lehetőségei és portjai

Egyéb elektronikus készülékekhez Bluetooth v5.2 segítségével csatlakoztathatod. A beépített Wi-Fi modul a következő standardokat támogatja: WiFi 6 Ha egy projektort szeretnél csatlakoztatni a(z) ASUS TUF Gaming A15 FA506 gaming notebookhoz, akkor a(z) HDMI port pontosan erre való. Magától értetődően néhány USB portot is kapott, 3× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), amelyek jól jönnek majd a nyomtató, egér vagy billentyűzet csatlakoztatásához. Ennél a modelltípusnál a közkedvelt USB-C konnektor szintén elérhető. A barátaiddal való kommunikációhoz használhatod a(z) 720 p felbontású webkamerát.

Kód:  NA667f85anad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15