Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

ASUS TUF GAMING 450B

5 1 értékelés
27 490 Ft

ASUS TUF GAMING 450B

PC tápegység ASUS TUF GAMING 450B Képernyő

Nincs olyan számítógép vagy munkaállomás, amely megfelő tápegység nélkül tudna működni. Ezért nem okos dolog ezt a komponenst félvállról venni. A számítógép energiaellátásán kívül az egyes kiegészítők élethosszát is befolyásolja. A(z) ASUS TUF GAMING 450B kapacitása 450 W, így folytonos áramellátást kínál a hozzá kapcsolt komponenseknek. A(z) 450 W kapacitású ATX tápot kimondottan irodai és közepes teljesítményű gamer PC-khez fejlesztették ki. A(z) ASUS által gyártott táp ventilátorának átmérője 135 mm, ennek köszönhetően nagy mennyiségű hőt képes elszállítani. A hálózatból érkező áram a hátoldali kapcsolónak köszönhetően egyetlen mozdulattal kikapcsolható.

A(z) ASUS TUF GAMING 450B 450W tápegység lényegesebb jellemzői

  • A(z) ATX formátum napjaink legnépszerűbb fajtája
  • A(z) ASUS TUF GAMING 450B túlmelegedéséről a hőmérséklet függő fordulatszám szabályozás gondoskodik
  • Ezen kívül rendelkezik még 5 db Serial ATA konnektorral is, amely az SSD/HDD merevlemezek és a DVD meghajtó csatlakoztatására szolgál
  • Védettség foka: túlfeszültség védelem (OVP), túlfeszültség védelem (UVP), túláram védelem (OCP), túlterhelés elleni védelem (OCP), rövidzárlat elleni védelem (SCP) és túlmelegedés ellen védelem (OTP)
PC tápegység ASUS TUF GAMING 450B Oldalnézet

Paraméterek

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény 450 W
Formátum ATX

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok Termikus sebesség szabályozó, Power switch, Zero RPM mode
Védelem típusa Túlfeszültség védelem (OVP), Túlfeszültség védelem (UVP), Túláram védelem (OCP), Túlterhelés elleni védelem (OCP), Rövidzárlat elleni védelem (SCP), Túlmelegedés ellen védelem (OTP)

Hatékonyság

Tanúsítvány 80 PLUS Bronze

Csatlakozók

Konnektorok ATX 20+4pin, CPU 8pin / 4+4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin / 6+2pin 2db
15-pines SATA csatlakozók száma
Molex FDD 4-pin száma

Hűtőrendszer

Ventilátor mérete 135 mm

Méret

Szélesség 150 mm (15 cm)
Magasság 86 mm (8,6 cm)
Mélység 150 mm (15 cm)
Tömeg 1,88 kg (1 880 g)
Kód:  ACztg450b
Jótállás: 72 hónap
Termékszám:  90YE00D3-B0NA00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05