Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ASUS TUF B450-PRO GAMING

5 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS TUF B450-PRO GAMING

 Az ASUS TUF B450-PRO GAMING ATX alaplapja egy modern scAM4 chippel és egy AMD B450 chipsettel rendelkezik. Ennek köszönhetően biztosítja az igényes AMD Ryzen processzorok támogatását. Az alaplap első osztályú alkatrészekkel van felszerelve, amelyek a katonai szabványoknak is megfelelnek, és szigorú szerver-szintű stresszteszteken is jól teljesített. Emellet legmodernebb M.2 bővítőhelyekkel és a leggyorsabb USB portokkal is felszerelték.

 Az ASUS TUF B450-PRO GAMING alaplap legfontosabb jellemzői 

  • Modern alaplap AMD B450 chipsettel 
  • Az AMD Ryzen legújabb processzoraival is használható
  • A DIGI + VRM a megfelelő feszültségszint-kártyát biztosítja 
  • 4 bővítőhely 3,533 MHz-es DDR4 memóriamodulokhoz 
  • Az AMD CrossFireX támogatja több grafikus kártya használatát
  • Rendkívül jó minőségű, a legkiválóbb alkatrészekkel
  • SafeSlot technológia a nehéz grafikus kártyák biztonságos csatlakoztatásához 
  • 8 csatornás Realtek ALC S1220A chip az élvonalbeli hangzásért 
  • ATX alaplap

 ASUS TUF prémium játék sorozat 

 A TUF sorozat alaplapjait gondosan úgy tervezték meg, hogy kompromisszumok nélküli kompatibilitást biztosítsanak a piacon megtalálható kiegészítő termékekkel, legyen szó akár grafikus kártyáról vagy memóriamodulról. Különösen fontos az elektrosztatikus kisülések elleni, az eddigieknél kétszer hatékonyabb védelem. Ennek köszönhetően az alaplapon található egyedi alkatrészek lényegesen tartósabbak és hosszabb az élettartamuk.

 B450 chipset az AMD Ryzen CPU számára 

Az alaplap támogatja az új AMD Ryzen processzorokat, amelyek jelenleg hatmagos változatban érhetők el. Ezen kívül nem hiányozhat róla a 64 GB kapacitású DDR4 memóriahely sem. Ha gyors adatátvitelt szeretnél, akkor jó hírünk van. A régebbi USB-n kívül három USB 3.1 Gen2 port áll rendelkezésre, amelyből az egyik USB-C csatlakozó. A gyors SSD csatlakoztatásához a gyártó modern M.2 interfésszel látta el az alaplapot. Javasoljuk, hogy ezt a beállítást Microsoft Windows 10 rendszerhez használd, és az általános rendszersebesség növekedése valóban észrevehető. 

 Aura Sync RGB és fényhatások 

Az alaplap Asus Aura Sync RGB technológiával van felszerelve, amely valódi gaming géppé varázsolja számítógépedet. Az RGB LED háttérvilágítást a saját stílusodhoz igazíthatod. Számos előre beállított effekt közül választhatsz. Beállíthatja, hogy a háttérvilágítás villogjon a zenére, vagy jelezze a processzor hőmérsékletének állapotát. A választás csak tőled függ. Előny, hogymás kompatibilis komponensekkel, például grafikus kártyákkal, billentyűzettel vagy egérrel is párosíthatod. 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat AMD AM4
Lapkakészlet AMD B450

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, CPU hely integrált GPU-val, RGB háttérvilágítás, Serial ATA III

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 400 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFire Technologies
Hangkártya típusa Realtek ALC S1200A
Hangkártya-csatornák száma 8

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső COM header, M2 foglalat, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial-ATA-III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket
PCI Express x16
PCI express x8
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 slotok
Serial ATA III

Sorozat

Sorozat Asus TUF Gaming
Kód:  ACB45h
Termékszám:  90MB10C0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05