Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ASUS Transformer Mini T102HA-GR012T Szürke

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ASUS Transformer Mini T102HA-GR012T Szürke

Ez a különleges laptop hasznos eszköz, ha csak egy eszközt szeretnél házi feladatok írására vagy szórakozásra. A hordozható számítógépek technikai paraméterei sokban különböznek, ezért egyetlen modell sem univerzális. A berendezés kijelzője egyetlen másodperc alatt elválasztható, így azt a részt viheted magaddal, amelyikre szükséged van.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) ASUS Transformer Mini T102HA-GR012T Szürke érintőképernyős laptop monitorja?

Képernyőjének mérete 10,1 ". A 14" alatti képátlójú kijelző mindenekelőtt a kompakt modellek jellemzője. Ez a darab ráadásul érintőképernyős, így egérre sincs szükséged.

A(z) ASUS Transformer Mini T102HA-GR012T Szürke érintőképernyős notebook processzora és teljesítménye

A processzor minden kiemelkedő hordozható számítógép sarokköve. Sokkal kardinálisabb a processzor konkrét típusa, mint a puszta teljesítménye, amit a CPU magok száma és órajele indikál. Az Intel eredeti és kézzel fogható besorolást alakított ki. Chipjeit a kisebb teljesítményűtől a nagyobb teljesítményűig jelöli: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet leginkább mobil eszközökhöz gyártanak. Kicsit más rangsort ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek a leggyorsabbak, amelyek fokozatosan felváltják az előző sorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos chipeket. A nagyobb szám nagyobb gyorsaságot jelöl. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett mértek. Ez az érték egy kis segítség a processzor hűtési igényének megbecsléséhez. A hordozható számítógépek jelentős része 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb fogyasztást gyakran csak a rendkívüli teljesítményű laptopoknál találhatunk.

A grafikus kártyák rangsorolása is hasonló. Az önmagukban álló videokártyák általában fürgébbek, mint a processzorba építettek. Az újabb chipek gyorsabbak, mint a korábbi típusok. A memória kapacitása a grafikus kártya teljesítményének fontosabb indikátora. Filmezéshez és böngészéshez megfelel kb. 2 GB RAM . Ha gyakrabban játszol, akkor az alap a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy annál is nagyobb méretű RAM a célravezető.

A(z) ASUS Transformer Mini T102HA-GR012T Szürke laptop/tablet merevlemez és memória kapacitása

A rendszermemória mennyiségét a felhasználás célja alapján határozd meg. A leggyengébb hibrid laptopok 2 GB RAM-mal rendelkeznek. 4 GB RAM a nem túl drága számítógépek ismertetőjegye, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor azokat a tablet PC-ket nézegesd, amelyek kapacitása legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren tárolhatod. Az SSD rövidítés azt jelenti Solid State Drive - egyszerűbben, mozgó alkatrészek nélküli meghajtó. Érezhetően gyorsabb és durvább bánásmódot is kibír, mint a tipikus meghajtók. A HDD jelenti a klasszikus meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD az előző típusok kevert használata annyi különbséggel, hogy az SSD része a HDD blokkhoz viszonyítva sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó elsősorban olyan számítógépeknél található, amelyek két HDD slottal vannak ellátva. A master SSD a kisegítő pedig a HDD. A tablet PC kiegészítői: Memóriakártya olvasó, Érintőképernyő, Operációs rendszer és Ujjlenyomat-leolvasó.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10,1 "
Maximális felbontás 1280 × 800 px
Panel IPS
Kijelző típusa Fényes
Oldalarány 16:10

Processzor

Processzor típusa Intel Atom
Processzor modell szám Intel Atom x5 Z8350 Cherry Trail
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,44 GHz (1 440 MHz)
Core boost frekvencia 1,92 GHz (1 920 MHz)
Cache Processzor 2 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR3L

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 400

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárhelykapacitás 64 GB

Felszerelés

Felszereltség Érintőképernyő, Ujjlenyomat-olvasó, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 p

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 32 Wh
Akkumulátor üzemidő 11 óra

Kialakítás

Ház anyaga Fém (unibody)
Üzemmód Leválasztható kijelző

Tömeg

Tömeg 0,79 kg

Interfész

Adat Micro USB
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 259 mm
Maximális magasság 8 mm
Mélység 170 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Acer Transformer
Kód:  NA500d60h
Termékszám:  T102HA-GR012T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05