Oldal frissítése

ASUS STRIX Z270H GAMING Alaplap

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX Z270H GAMING Alaplap

A kivételes játékosoknak kivételes alaplapra van szükségük, amely maximális játék-potenciált tud biztosítani számukra. A ROG (Republic of Gamers) sorozata határozottan megfelel ennek a követelménynek. Extra felszereltségével első osztályú innovációs eszközöket és csúcsteljesítményt nyújt, amelyet sok játékos nagy örömmel vesz majd. Az Intel LGA 1151 tokozású, Z270 chipset a legújabb fejlesztésű Kaby Lake processzorait támogatja. Az ASUS STRIX Z270H nem csak a technológia egy újabb izgalmas darabja, hanem egy páratlan esztétikai jellemzőkkel bíró, stílusos kiegészítő is a feltűnő és egyedi gamer gépek kedvelőinek.

Legfontosabb jellemzők

  • Z270 chipset, Socket LGA1151 a 7. generációs Kaby Lake processzorokhoz
  • Négy bővítőhellyel rendelkező DDR4 memória, akár 3866 MHz frekvenciával
  • USB 3.1 biztosítja a 10 Gb / s maximális adatátviteli sebességet
  • A DIGI+ egyenletes áramellátást nyújt
  • A grafikus kártyák AMD CrossFire és NVIDIA SLI módban is használhatóak
  • Két darab M.2 csatlakozó SSD-hez
  • Kiváló minőségű 8-csatornás hangkártya

Felsőkategóriás alkatrészek

Az alaplap a Kaby Lake legújabb generációs processzorait támogatja, valamint kétcsatornás DDR4 memóriával és 64 GB összkapacitással rendelkezik. A DDR4 memóriák kezelésével a ROG Strix Z270H Gaming lehetőséget ad a memóriafrekvencia 3866 MHz-re való emelésére. Az adatátviteli sebesség az USB 3.1-nek köszönhetően elérheti a 10 Gb/s-ot, amelynek megerősítésére az alaplap további hat darab USB 2.0-val és 8 darab USB 3.0-val rendelkezik. A DIGI+ feszültségszabályozó az egyenletes energiaszintért felel, ezáltal optimalizált teljesítményt, hihetetlen rendszer stabilitást és kiváló energiahatékonyságot nyújt.

ASUS 5-Way Optimization 

A 5-Way Optimization technológia az összes bonyolult alkalmazást egyetlen kattintással helyreállítja. Az alkalmazás az aktuális használtságnak megfelelően optimalizálja rendszered alapfunkcióit, más szóval gondoskodik arról, hogy a géped tökéletes legyen akár játékhoz, szórakozáshoz, vagy épp a munkához. Tökéletes teljesítményt nyújt, miközben biztosítja az energiahatékonyságot is. Alkalmazásával a játékok hihetetlen teljesítménnyel, gyorsan és akadozás nélkül képesek futni.

Gamereknek

A PCI Express 3.0 slotnak hála számos grafikus kártya alkalmazására van lehetőség AMD CrossFire vagy NVIDIA SLI üzemmódban. Ennek köszönhetően megnő a grafikus teljesítmény és még a legújabb játékok is a legnagyobb részletességgel élvezhetőek, akár 4K felbontásban is. A kiváló, 8-csatornás hangkártya természetes, élethű hangzásával szinte valóságossá teszi játékélményedet.

M.2 a fedélzeten

Az SSD-hez való csatlakozást a gyártó modern M.2 slotja biztosítja, amely 32 Gb/s adatátviteli sebességgel hasít. Ennek köszönhetően a rendszer rendkívül gyors működésre képes.

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z270

Formátum & funkciók

Alaplap formátum ATX
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 3 866 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink
Hangkártya típusa SupremeFX
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2
Belső M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AC283d1
Termékszám:  90MB0SS0-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05