Oldal frissítése

ASUS STRIX Z270G GAMING

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ASUS STRIX Z270G GAMING

Kivételes játékoshoz kivételes alaplap illik, amely lehetővé teszi a potenciális játékosok maximális kitűnését. A ROG (Republic of Gamers) sorozatú alaplap minden bizonnyal megfelel ennek a követelménynek. Az átlagon felüli felszereltségével és első osztályú újításokkal garantálja a csúcsteljesítményt, amely örömet okozhat sok játékosnak, akik a legújabb játékok hívei. Az Intel Z270 lapkakészlet Intel LGA1151 foglalattal lehetővé teszik a legújabb Kaby Lake Intel processzorokban rejlő összes lehetőség kihasználását. Az alaplap mATX formátumú, azonban nem csak a technológia egy csodálatos darabja, hanem stílusos kiegészítő is azok számára, akik szeretnének dicsekedni a játékgépükkel. Az alaplap leginkább az átlátszó oldalfalú házakban tűnik ki. A LED háttérvilágítás fényhatások segítségével Aura eszközzel személyre szabható. 

Legfontosabb jellemzők

  • A Z270 lapkakészlet LGA1151 foglalattal lehetővé teszi a 7. generációs Kaby Lake processzorok csatlakozását
  • Az alaplap négy foglalattal a DDR4 memóriához maximális 4133 MHz-es frekvenciával
  • Az USB 3.1 biztosítja a maximális 10 Gb/s-os adatátviteli sebességet
  • Az elektromos DIGI + ellenőrzési technológia biztosítja a legpontosabb áramellátást
  • Videokártyák csatlakoztathatók AMD CrossFire és NVIDIA SLI üzemmódokban
  • A hangkártya kiváló minőségű 8 csatornás hangot kínál
  • Aura RGB világítás , 4 tűs csatlakozó RGB Aura szalaghoz
  • 802.11ac WiFi interfész 2 x 2 kétsávos 2,4 / 5 GHz-es antennák, az átviteli sebesség akár 867 Mb/s

Csúcskomponensek

Az alaplap támogatja az új Kaby Lake processzorokat és a  DDR4 típusú memóriát 64 GB maximális kapacitással, négy foglalat van fenntartva dual-channel kapcsolódási módban. Az OC foglalat biztosítja a DDR4 magasabb frekvenciáját, kisebb várakozás és fokozott stabilitás mellett, akár 4133 MHz-es tuning frekvenciára. Megtapasztalhatja a 10 Gb/s-os adatátviteli sebességet az USB 3.1 foglalatnak köszönhetően (1 x A típusú, 1 × C típusú). Ha a 2  USB 3.1 bővítőhely nem lenne elég, rendelkezésre áll 6 x USB 2.0 ( 2 a hátlapon, 4 az alaplapon) és 6 x USB 3.0. Az elektromos DIGI + ellenőrző technológia biztosítja a legpontosabb áramellátást, így optimális teljesítményt, fantasztikus rendszerstabilitást és kiváló energiahatékonyságot kapunk.

ASUS 5-Way optimalizálás

Minden bonyolult számítógépes összehangolást képes egyetlen kattintással kezelni a 5-Way Optimization technológia. Ez optimalizálja a rendszer alapvető funkcióit a tényleges használat alapján. Legyen az játék, filmnézés vagy munka, a számítógép teljesítménye alkalmazkodik a tevékenységhez. Ez kiváló teljesítményt eredményez, miközben energiát takarít meg. A játékok a kiemelkedő teljesítménynek, a sávszélességi prioritások felállításának és a kitűnő hangnak köszönhetően nagyon gyorsan és zökkenőmentesen futnak. 

Szenvedélyes játékosoknak

A PCI Express 3.0 foglalatnak hála csatlakoztatni lehet az alaplaphoz több videokártyát AMD CrossFire és és NVIDIA SLI üzemmódban. Ez nagymértékben növeli a grafikus teljesítményt, és még a legújabb játékokat is a legmagasabb szinten játszhatsz részletes, akár 4K felbontásban. Ahhoz, hogy a játékélmény a messzemenően élvezetes legyen, a gyártó az alaplapot hangkártyával látta el, amely természetes hangzású, és a rendkívül valósághű nyolccsatornás hangot továbbít. A megbízható internet-hozzáférést a legújabb 802.11ac WiFi interfész biztosítja 2 x 2 kétsávos 2,4/5 GHz-es antennák segítségével. ezek átviteli sebessége akár 867 Mb/s lehet.

M.2 foglalat a fedélzeten

A gyors SSD lemezek csatlakoztatásához az alaplapot gyártója modern M.felülettel látta el, a maximális adatátviteli sebesség akár 32 Gb is lehet másodpercenként. Ezekkel a lemezekkel az operációs rendszer és az azon telepített alkalmazások többszörösen gyorsabb működését lehet elérni, mint a szabványos SATA 3.0 csatlakozók esetében. 

 

Paraméterek

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat Intel 1151
Lapkakészlet Intel Z270

Formátum & funkciók

Alaplap formátum mATX (Micro ATX)
Alapvető funkciók Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS, Wi-Fi

Rendszermemória

Kivitelezés DIMM
Memória típusa DDR4
RAM slotok száma 4 ×
Csatlakozás mód Dual-channel
Max. frekvencia (OC) 4 133 MHz

Haladó paraméterek

Haladó funkciók AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő
Hangkártya típusa SupremeFX S1120A
Hangkártya-csatornák száma 7.1

Csatlakozók

Külső DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Belső M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
PCI Express x16
PCI express x1
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AC283c1
Termékszám:  90MB0S80-M0EAY0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15